krpa
bosscorelli
Ma neću odustati, evo me u tuheljskim toplicama s malim i uzeo mobitel samo da vidim je li itko išta napisao na moj komentar. Baš mi ne izlazi iz glave.
Fenix ima u bazi cini mi se upute za sve. Ako pregazis to i izguglas sto treba, ceka te teska zaraza.
Opcenito je slicna situacija manje/vise sa svim survival igrama
Imaju upute i koji materijal trebam, ali materijala nema 😆
electronicus Trebao bi pronaći sve potrebne dijelove bitne za napredak u igri na lokacijama koje ti jave u bazi. Preporučio bih da malo proguglaš ako baš zapneš, jer ponekad zna biti teško pronaći lokaciju na kojoj se može skupljati određeni materijal. Kad kasnije dobiješ neka vozila i počneš ići u dublje biome, igra postane jedna od najboljih avantura koje sam ikad igrao. Ogromna preporuka za Outer Wilds isto, nisam primijetio da ga je itko na ovom forumu igrao, čudesno iskustvo, ali očekuj još više samostalnog istraživanja jer moraš shvatiti kako cijeli sustav funkcionira potpuno sam. Nedostaje mi više takvih igara.
E razmišljao sam o tome da guglam, ali rekoh ne bi si htio pokvariti to iskustvo istraživanja. Jedino što sam guglao je širi li se radijacija jer sam si na jednom mjestu bliže brodu u jednom danu otišao samo složiti one plutajuće gluposti s cijevima do dna da mogu u miru sljedeći dan istraživati, ali kad sam došao sljedeći dan cijelo to područje je bilo pod radijacijom.
Mislim da ću krenuti ispočetka i odmah krenuti na te lokacije bliže brodu da pokupim što mogu prije radijacije.
Inače igram na survival, a hardcore bi mi stvarno bio “hardcore” - možda jednog dana hehe