Nightyx Više ti remasteri, remakeovi i ostale pizdarije izlaze iz paštete, žvakanje jedno te istog sadržaja, strasno na sta je spao gaming...
darkfenix Nightyx Probaj se ne fokusirat samo na AAA naslove, tj. te remejkove/remastere otvori oci prema drugim dijelovima industrije, i vidjet ces da gaming nikad bolji nije jbn bio!
mika A bogami nedam 80 eura za nešto što je samo ispeglano novom grafikom i teksturama. To je druga stvar da je igra proširena novim lokacijama i sadržajem onda ok. Ako im se već rade remasteri(mislim na sve timove) onda neka rade od igara sa ps1 i ps2. Tu bar ima dosta naslova koje su zasluzile remaster izdanje.
RickBarry darkfenix Sorry ali nisam sigurno platio konfu desetke tisuća kuna ili neko drugi najnoviju konzolu da bi kopali po indie žanru(bez uvrede). Hardwerske mogućnosti nikad veće, a nove igre nikad veće sranje. Svaki showcase obilježi jebeni remaster,remake štagod....
renda Ovo mi je jedna od najboljih i najdrazih igara ikad, ali da me jebes i platis mi ne dam im full price treci put, kolko god ih cijenim.
bosscorelli Zasto jos uvijek govorite remaster kada je ovo remake ? Znate li razliku ? Nismo vidjeli ni gameplay ali vec necete kupiti ? Sto ako igra ima sve gameplay opcije iz drugog dijela ? Doslovno je samo trailer bio , grafika moze biti poboljsana ili downgreadana. Meni osobno ce za kupnju biti dovoljno ako ubace melee sistem iz dvojke i puzanje. A vjerojatno ce biti i vise od toga. Ako ostane sve isto onda se kupuje na debelom snizenju.
bosscorelli buz Meni osobno ce za kupnju biti dovoljno ako ubace melee sistem iz dvojke i puzanje. A vjerojatno ce biti i vise od toga. Ako ostane sve isto onda se kupuje na debelom snizenju.
Brijac Ne bi kupio ni da je standardnih 60€ day one, nego kad padne cijena, ali sa 70-80€ su baš ispali cigani.
buz Tzereen Kakva god igra bila, ne mogu podržavati da remakeovi koštaju punu cijenu kad je lavovski dio posla oko same igre odrađen u originalu. Izmišljene lokacije, likovi, priča, sve to samo recikliraš. Meni je možda najdraža igra svih vremena MGS3, ali nema apsolutno nikakve šanse da bi platio remake po punoj cijeni.
wooddiebone Meni je cijena skroz nebitna. Ako imam love u momentu kad ju želim kupit, kupujem, ako nemam onda ne kupujem. I naravno, uvijek pregledat oglasnike i cdkeys ako imaju nešto jeftinije.
HCMAA Dok je litra ulja 18kn....postoje prioriteti...strpljen/spašen...vjera mi ne dopušta za igre više od 100kn...
darkfenix RickBarry Znam da zvucim ko pokvarena ploca polako, ali nisam ni mislio na indie igre...mislio sam na VR i zanrove koje koje mozda nisi probao, treba izac iz zone komfora, a ne srat da industrija je u kurcu, kad ste u vi u stvari ti koji su u banani...
Matador darkfenix Zašto bi netko išao probati VR i žanrove koje do sada, očito s razlogom, nije probao? Kako to može pomoći? 😃
wooddiebone darkfenix Al industrija je u kurcu. Bar je bila. Tek sad se nazire bolje. VR je super stvar, ali je jako skup za uć i još ktome ima problem s ekskluzivnošću gori nego stare konzole.
darkfenix Matador Bas sam neki dan pisao kako je frenda vratio VR u gejming, nakon pune 2god.neigranja,jel je doslo do "burnouta" mu, i to bas zbog toga sto je kupio komp za 10000kn i igrao samo AAA naslove...otvori srce, probaj i druge stvari..😎 Niste u pravu jednostavno kad idete po forumima pricat kako je sve samo remejk/remaster i gejming je u kurcu kad ne zelite probat nista drugo, jel ono, imate komp od 10000kn..
Tuhy darkfenix naslove...otvori srce, probaj i druge stvari..😎 Niste u pravu jednostavno kad idete po forumima pricat kako je sve samo remejk/remaster i gejming je u kurcu kad ne zelite probat Nisam protiv Indie igri, ali ovo sta sad prikazuju je razlog zasto ih ne igram previse...koji je kurac to, kakve su to igre, smeca sama. Jesi otvorio srce u pizdu materinu 😆😆
darkfenix wooddiebone U kurcu je za onoga tko samo gleda neki uski zanr, high end, AAA igre..za ostale nije.