• Gaming Vijesti
  • Ako posjedujete The Last of Us ili remaster, remake ćete platiti punu cijenu; Firefly Edition samo u SAD-u

Pročitaj na portalu
Članak

Ako posjedujete The Last of Us ili remaster, remake ćete platiti punu cijenu; Firefly Edition samo u SAD-u

Baš kada je svojevremeno učinio s remasterom The Last of Usa za PS4, i nebrojeno puta nakon s drugim igrama, Sony je napravio opet. Treći put će nam naplatiti istu igru.

Preporučam novim igračima da ne kupuju za 80 eura, nego pričaju da polovne disk padnu na 80 kn, odigraju i prodaju za 70 kn dalje 😃

Po meni, ova igra zaslužuje da ju kupim po treći put. Eto. Meni je ovo i dalje top igra svih vremena, unatoč svim Diablima, Xcomovima, Civilizacijama, Day of the Tentacleu, NieR-u, Destinyu, Bloodborneu i Mass Effectu. Ovo mi je number one.

Ali - sramota da opet nisu izdali najbolju verziju igre van USA. Baš jadno. Nije bilo ni TLOUII Ellie Edition, a sad ni ovo Firefly Edition. Ne razumijem.

Gejming očito postaje skup sport.
    Uskoro će bit ovako kad kažem u školi da sam kupio igru day one

Više ti remasteri, remakeovi i ostale pizdarije izlaze iz paštete, žvakanje jedno te istog sadržaja, strasno na sta je spao gaming...

A bogami nedam 80 eura za nešto što je samo ispeglano novom grafikom i teksturama. To je druga stvar da je igra proširena novim lokacijama i sadržajem onda ok. Ako im se već rade remasteri(mislim na sve timove) onda neka rade od igara sa ps1 i ps2. Tu bar ima dosta naslova koje su zasluzile remaster izdanje.

Nightyx Probaj se ne fokusirat samo na AAA naslove, tj. te remejkove/remastere otvori oci prema drugim dijelovima industrije, i vidjet ces da gaming nikad bolji nije jbn bio!

Ovo mi je jedna od najboljih i najdrazih igara ikad, ali da me jebes i platis mi ne dam im full price treci put, kolko god ih cijenim.

Zasto jos uvijek govorite remaster kada je ovo remake ? Znate li razliku ? Nismo vidjeli ni gameplay ali vec necete kupiti ?
        Sto ako igra ima sve gameplay opcije iz drugog dijela ? Doslovno je samo trailer bio , grafika moze biti poboljsana ili downgreadana.

Meni osobno ce za kupnju biti dovoljno ako ubace melee sistem iz dvojke i puzanje. A vjerojatno ce biti i vise od toga. Ako ostane sve isto onda se kupuje na debelom snizenju.

buz

Meni osobno ce za kupnju biti dovoljno ako ubace melee sistem iz dvojke i puzanje. A vjerojatno ce biti i vise od toga. Ako ostane sve isto onda se kupuje na debelom snizenju.

Ne bi kupio ni da je standardnih 60€ day one, nego kad padne cijena, ali sa 70-80€ su baš ispali cigani.

Obožavam igru, ali dat ću im kitu te pare

Tzereen Kakva god igra bila, ne mogu podržavati da remakeovi koštaju punu cijenu kad je lavovski dio posla oko same igre odrađen u originalu. Izmišljene lokacije, likovi, priča, sve to samo recikliraš.
          Meni je možda najdraža igra svih vremena MGS3, ali nema apsolutno nikakve šanse da bi platio remake po punoj cijeni.

Meni je cijena skroz nebitna.

Ako imam love u momentu kad ju želim kupit, kupujem, ako nemam onda ne kupujem.

I naravno, uvijek pregledat oglasnike i cdkeys ako imaju nešto jeftinije.

buz ma kužim to sve. Ali izuzeci postoje te je meni i dalje ova igra to zaslužila.

wooddiebone dajem desnu ruku ako će igra koštati više od 50€ na cdkeys.com s obzirom na sve.

Dok je litra ulja 18kn....postoje prioriteti...strpljen/spašen...vjera mi ne dopušta za igre više od 100kn...

darkfenix Sorry ali nisam sigurno platio konfu desetke tisuća kuna ili neko drugi najnoviju konzolu da bi kopali po indie žanru(bez uvrede). Hardwerske mogućnosti nikad veće, a nove igre nikad veće sranje. Svaki showcase obilježi jebeni remaster,remake štagod....

RickBarry Znam da zvucim ko pokvarena ploca polako, ali nisam ni mislio na indie igre...mislio sam na VR i zanrove koje koje mozda nisi probao, treba izac iz zone komfora, a ne srat da industrija je u kurcu, kad ste u vi u stvari ti koji su u banani...