Tzereen ali opet reć da se u ovoj igri (osim pohlepe) vidi i ljubav prema loreu i gameplayu Diabla
Možeš naravno. Ali nisi to pričao.
Osim što su neki djelovi priče i narativa zablaćeni sa tim pokušajima racionaliziranja mikrotransakcija, pisci su odradili dobar posao.
Je li to znači dobru igru? Apsolutno ne.
Gameplay nema veze sa Diablom. Čitavi loop je nešto što se u Diablu nikad nije moglo vidjeti.
Tako je.
Deadwalker
Odgovor isti ko Tzereenu. A to jel gledam crno-bijelo i šta ako je istina?
Subjektivno je meni ova igra nešto najgore kaj se dogodilo industriji.
Objektivno, ono što uspjeh ove igre znači bi moglo biti nešto najgore što će se dogotiti industriji uopće.
Možete se vi tu ne slagat samnom, ali dovoljno sam dugo gamer da mi nije svejedno.
Ne vidim mjesta za sivi scenarij, ne vidim poantu kompromisu, ne vidim poantu u priznavanju da je igra koja je dizajnirana da bude zabavna, zabavna kad je znam da je zabavna isključivo da se domogne moje love i da kroji moj način igre i moje navike sebi.
Ne igram takve igre, ne zanimaju me takve igre i ne smatram takve igre uopće dostojnim pojma igre.
Jer one to nisu nego su vrlo dobro osmišljene i realizirane pljačke.
Diablo Immortal nije u industriju, u gaming, u Diablo serijal pa čak niti u mobile gaming uveo apsolutno ništa novo.
Ništa u tom proizvodu nije inovativno ili kreativno. Sve je već viđeno i prožvakano.
Čak i art se ne odvaja značajno od prosječne mobilne fantasy igre, slobodni ste se ne složit, ali ne odvaja se.