• Gaming Vijesti
  • Tekken 7 premašio je 9 milijuna prodanih primjeraka, a danas će doslovno preuzeti Virtua Fighter 5

Pročitaj na portalu
Članak

Tekken 7 premašio je 9 milijuna prodanih primjeraka, a danas će doslovno preuzeti Virtua Fighter 5

Legendarni producent i direktor Katsuhiro Harada započeo je kao glasovni glumac. U početku je pružao glasove likovima u Tekkenu poput Yoshimitse, Marshall Lawu i drugima, a s trojkom je preuzeo posao direktora kojeg nije napustio do danas.

Obozavam Tekken serijal i 7 je stvarno vrhunska igra, ali stvarno je vrijeme za novi Virtua Fighter, ali i novi King of Iron Fist Tournament.

Nekoć su mi takve igre prolazile a sad nikako ni da je badava ne bih mogao dulje od 5 min. igrati.
    9 milijuna prodanih primjeraka, uh... zavidna brojka.

TITANXIS a sad nikako ni da je badava ne bih mogao dulje od 5 min

A vidis tako je meni u 90% slucajeva ovih igara sto vas vecina na forumu igra. Upalim, krenem igrati, sam sebe pitam sta mi je to trebalo, opsujem, ugasim i pokusam zaboraviti.

maverick ali stvarno je vrijeme za novi Virtua Fighter

Nije lani izašao novi? Mislim da nema ni godina dana

sanzo nije. To ti je ista petica koja je izasla jos tamo valjda 2006. ili 07. godine, samo valjda dignuta rezolucija. Mislim da je samo za PS platformu izasla ta "poboljsana" verzija i samo kao download, ako se ne varam.

maverick tak ti je to sa svime, različiti smo sa različitim ukusima i okusima, hehe!

maverick aha, znam da je neki došao direktno na ps+, samo ga nisam probao, znači to je bio remaster, ne nova igra

sanzo mislim igra je i dan dns vrijedna igranja, posebice ako nikada nisi, a imalo te zanima taj zanr. Jedna od najboljih tabacina, a zanimljivo je da full verziju igre imas u arkade store u nekim Yakuza igrama (ako me pamcenje dobro sluzi u Yakuza 6 i mozda Kiwami?) pa ako imas te igre i sejv, odes u arkade i probas igru.

maverick imas u arkade store u nekim Yakuza igrama (ako me pamcenje dobro sluzi u Yakuza 6 i mozda Kiwami?)

Kaže Wikipedia: Yakuza 6, Judgement i Like a Dragon.

maverick Volim probat tučnjave, čak i ako nemam volje stvarno ih naučit igrat. Prije ili kasnije ću i VF5 instalirat. Trenutno mi je na konzoli tekken, guilty gear, blazblue, samurai shodown i dead or alive. Sasvim dovoljno kad nam se nešto takvo igra.

Fučkaš igru kad si prste doslovno moram potrgati da napravim combo na VF. Daleko je to od Tekkena. Makar je vrijeme za next gen jednog i drugom. I ako Sega hoče biti u tabačinama onda popraviti gameplay. Zamislite VF s gameplayem iz Yakuze normalno u 2D stilu.. Fight i egzekucija bi bila epic.

sanzo ni ja nisam nikad bio u tucnjavama master, ali mi se mehanicki iste dopadaju. Posebice dizajn lokacija i likova zna biti fantastican kao i mjuza, a ima i ono nesto kada igras s nekim likom i ucis poteze i tokom fighta izvedes neki ultra kul i teski move.
                    Fighting igre kao i platformeri su moja stara ljubav i uvijek mogu upaliti i odigrati pol sata sat bez da mislim na pricu, rpg elemente i sta treba i gdje uraditi, a uz to se i dobro zabaviti.
                    Odigrao sam valjda svaki teken i gotovo svaki MK, a tu praksu planiram nastaviti.

guilty gear (strive?)

Ovo bih zaigrao sada iz ovih stopa da imam ps5, ali jbg...

Snakedoc meni je bas gameplay (fight) najjaca strana Virtual Fighter serijala, a istina je da je jedna od najtezih fighting igara po pitanju mehanika i egezekucije comboa, no to ju i cini unikatnom i nikako ne bih volio da idu u drugom smijeru. Ima dovoljno tabacina za sve, od kezualaca do profi igraca.

maverick guilty gear (strive?)

Ovo bih zaigrao sada iz ovih stopa da imam ps5, ali jbg...

GG igram isključivo zbog arta i muzike, pogotovo muzike. Možda se više isplati uzet strive soundtrack nego igru 😃

sanzo cuo sam da ima i dobar story i da je poduzi. Nisam nikad igrao guilty gear igru osim Fighter Z koji je radio isti tim, ako se ne varam.

maverick "dobar", nemoj očekivat previše, blesav je. Može bit zabavan,ali ne bi rekao da je baš dobar.I rastegnut je od prve igre do trenutne tako da će ti trebat neko vrijeme da sve poloviš.

maverick meni je to igra iz prošlosti i mehanikama od prije 15 godina. Gameplay i sve je napredovalo daleko. Makar taj VF je onako na pola izbačena igra, ništa posebnog. Ciljali su na neku nostalgiju nista drugo. Igrao sam pola sata i obrisao. Mogu ju podnjeti u Yakuza serijalu kada moram igrati za Platinum trofej i to je to. Outdated mi je .

sanzo mislim dobar za sfere fighting igara. Osobno volim te over the top gluposti u fighting igrama i price koje nemaju veze sa vezom jer te igre ni same sebe ne shvacaju ozbiljno kao neke druge igre koje ispadnu boze me sacuvaj, a ljudi razvicu na sva zvona.

Snakedoc sve 5, meni je igra jako dobra i dan dns. Svatkom njegovo jelte.

mjesec kasnije