Tekken 7 premašio je 9 milijuna prodanih primjeraka, a danas će doslovno preuzeti Virtua Fighter 5
- Uređivano
sanzo mislim igra je i dan dns vrijedna igranja, posebice ako nikada nisi, a imalo te zanima taj zanr. Jedna od najboljih tabacina, a zanimljivo je da full verziju igre imas u arkade store u nekim Yakuza igrama (ako me pamcenje dobro sluzi u Yakuza 6 i mozda Kiwami?) pa ako imas te igre i sejv, odes u arkade i probas igru.
Fučkaš igru kad si prste doslovno moram potrgati da napravim combo na VF. Daleko je to od Tekkena. Makar je vrijeme za next gen jednog i drugom. I ako Sega hoče biti u tabačinama onda popraviti gameplay. Zamislite VF s gameplayem iz Yakuze normalno u 2D stilu.. Fight i egzekucija bi bila epic.
- Uređivano
sanzo ni ja nisam nikad bio u tucnjavama master, ali mi se mehanicki iste dopadaju. Posebice dizajn lokacija i likova zna biti fantastican kao i mjuza, a ima i ono nesto kada igras s nekim likom i ucis poteze i tokom fighta izvedes neki ultra kul i teski move.
Fighting igre kao i platformeri su moja stara ljubav i uvijek mogu upaliti i odigrati pol sata sat bez da mislim na pricu, rpg elemente i sta treba i gdje uraditi, a uz to se i dobro zabaviti.
Odigrao sam valjda svaki teken i gotovo svaki MK, a tu praksu planiram nastaviti.
guilty gear (strive?)
Ovo bih zaigrao sada iz ovih stopa da imam ps5, ali jbg...
Snakedoc meni je bas gameplay (fight) najjaca strana Virtual Fighter serijala, a istina je da je jedna od najtezih fighting igara po pitanju mehanika i egezekucije comboa, no to ju i cini unikatnom i nikako ne bih volio da idu u drugom smijeru. Ima dovoljno tabacina za sve, od kezualaca do profi igraca.
maverick meni je to igra iz prošlosti i mehanikama od prije 15 godina. Gameplay i sve je napredovalo daleko. Makar taj VF je onako na pola izbačena igra, ništa posebnog. Ciljali su na neku nostalgiju nista drugo. Igrao sam pola sata i obrisao. Mogu ju podnjeti u Yakuza serijalu kada moram igrati za Platinum trofej i to je to. Outdated mi je .
sanzo mislim dobar za sfere fighting igara. Osobno volim te over the top gluposti u fighting igrama i price koje nemaju veze sa vezom jer te igre ni same sebe ne shvacaju ozbiljno kao neke druge igre koje ispadnu boze me sacuvaj, a ljudi razvicu na sva zvona.
Snakedoc sve 5, meni je igra jako dobra i dan dns. Svatkom njegovo jelte.