Brijac Odlična četvrta epizoda, ali moram priznati da mi se malo previše sprdaju tipa ono s Ant-Manom ili hrčkom.
Tuhy Ja sad srezo prve 3 u komadu. Predobro, kvaliteta ko i prijašnje sezone. Jedino mi premalo ima nekih likova, al zato Butcher i Homelander ubijaju svaku jebenu scenu.
Fico Brijac Za spoilere molim ili ovako piši ili slobodno otvori temu za raspravu o ovoj sezoni kao što smo imali za BCS i Stranger Things pa se zna o čemu se priča.
Zero Ja isto pogledao par epizoda nove sezone. Baš jebena superhero serija za odrasle, drže momentum od epizode do epizode. Humoristične scene apsolutni urnebes.
Tuhy Jebena zadnja epizoda, od onog dijela sa Kimiko čista brutalnost. I taj fight koji Brijač spominje... Perfekcija 🥰🥰, 3x ga odvrtio. Iskreno sam bio na Homelanderovoj strani u tome. Jebite se, nećete nam najboljeg lika sjebat 🥰!<
wooddiebone Tuhy Ma ja bi htio da ga sjebu, al na kraju serije. Ne kažem da serija nema dovoljno kvalitetnih likova, ali Homelander je baš koplje iznad svih i najjači asset koji serija ima.
Tuhy Pa upravo radi toga. Stvarno svaka čast svima, ali ovo što Starr radi od Homelanderovog lika je perfekcija.
Flipper Starr je čudo. Čovjek je zaslužio Emmy, ako ga već nema. Divio sam se Joaquin Phoenixu kako je interpretirao Jokera kao poremećenog karaktera, ali i Starr što radi s Homelanderom i kakva čuda izvodi. Čovjek izaziva strahopoštovanje sa svakim kadrom Homelandera koliko je uvjerljiv.
Brijac Pogledao zadnju epizodu i onako, standardno dobro za Boyse uz pokoju glupost, ali ništa spešl što sam ipak očekivao za kraj sezone.
Tuhy Meni je bila i više nego dobra. Ne najbolja epizoda sezone, al solidno razriješeno (možda malo zbrzano) i predobro postavljeno za sljedeću sezonu. Ostaje mi u samom vrhu.
Fico Tuhy al solidno razriješeno (možda malo zbrzano) i predobro postavljeno za sljedeću sezonu. Prvi dojam ovakav. Imam nekih problema s tom zadnjom epizodom, ali budem vidio kad se dojmovi slegnu. Herogasm najbolja epizoda serije.