Taman odigrao igru prije 100-tog patcha kada su je konačno popravili. Živote robijo.

2 mjeseci kasnije

Čisto da se ne zaboravi, fizičko izdanje za PS5 je oko 60 GB i s njim dobijete valjda samo prvi level. Da bi igra radila treba skinuti još 100 GB (što je navedeno i na kutiji da bez DL-a ustvari nemaš kompletnu igru). Evo, meni se vjerojatno tijekom noći instaliralo dok je konzola u rest modeu, nakon nekih dan i pol skidanja jer sam na bakru. Ljepote modernog gaminga.<3

Krasno, nisam mislio da to uopce smiju. Ali EA smije sve.

Pa kak ce netko igrat igru ak nema neta i zato bas je isao kupiti fizicku igru?

foggy Pa kak ce netko igrat igru ak nema neta i zato bas je isao kupiti fizicku igru?

Neće.😃 Bojim se i pomisliti što će biti na PS6. Vjerojatno kutijica s DL kodom.

Zero Mislim logika nalaže:

Imaš platformu prema kojoj si izdao fizičku igru: nudiš offline single player mode; izvoli izdat igrivu igru.

Jedino ako baš baš guraju always online (što na kutiji ovog valjda i piše koliko sam vidio), pa onda to i naznače iza i nema druge; isto tak mutavo da boli glava ako izdaješ nešto na disku ali bez neta i skidanja svega ne možeš igrati. Teške gluposti.

8 dana kasnije

Prošao prvo područje i došao do broda. Sjajan početak, vidim da će lighsaber stanceovi igrati određenu ulogu u sukobima i teško se već sad odlučiti što bi bilo najzgodnije. Po statsima je dosta i situacijski predodređeno, ali super što imaš izbor (zasad su mi double bladed i dual wield priličan win).

Grafički je odlično na performance modu. I barem nema glitcheve kao na PS5 Pro. 🧀 Gameplay izvrstan u globalu, od platforminga do borbe. Zvuk klasično SW-ovski. I iznenadilo me ono za početak s Ninth Sister. Bit će ovo dobar nastavak ako se po jutru dan poznaje.😃

Zero hehe, nece 😅 stanceovi su vise izgled i gimmick nego praksa u gameplayu. Mozes forsirat ono sto ti se svida i proci bez beda

chono Ok, onda će se vjerojatno forsirati Darth Maul style.😅

chono

I je i nije gimmick.

Sve se svodi na balans obrane i napada. Tipa dual wield je baš agresivan i high risk/high reward opcija, saberstaff je maksimum obrana, ali pati DPS.

Ostali su više balansirani i ja sam ih koristio više kao neki role play. Pogotovo blaster koji nema puno prednosti, ali ima dosta mana u odnosu na ostale.

Single je balans svega, al po meni ima daleko najbolje animacije i kombose.

Cross-guard je meni totalno nepotreban i bezveze, al puno ljudi je fora.

Zapravo dual wield i saberstaff su dvije krajnje opcije kod koje se najviše vidi razlika pa se i najbolje isplate furat zajedno.

6 dana kasnije

Pomalo me već nervira Koboh. Ne znam koliko je planeta, ali ovo je već puno za istražiti na jednom planetu. Problem je i što neka područja i ne možeš dok se ne otključaju određene mogućnosti.

I zašto se ponovno ne spawna Rancor? Mislio sam namlatiti XP-a, al ajd, već sam praktički maxao health u skillovima i stimove, kojih sad imam 4. Nije teško na jedi knight.🙃

6 dana kasnije

Jučer se baš pošteno naj…s onom "žabom" ispod sletišta s droidima. Valjda desetak pokušaja je trebalo jer je apsolutno užasna borba. Ako si u dometu onog one hit kill napada jezikom onda je to to, game over bez obzira na HP. Uvjerljivo najgora borba dosad, Rancor je kamilica naspram te. Bio sam u iskušenju da spustim težinu dok to riješim (igram na jedi knight i dosad nije bilo ništa posebno zahtjevno iako se može naravno poginuti zbog srljanja).

Ujedno i riješen prvi legendary enemy.😃 Kantina se polako puni NPC-ima, ali po pitanju priče rekao bih da ima još dosta.

Zero

A joj ako te Spawn of Ogdo zajebavao oh boy you're in for a surprise u force riftovima 😄

Ovaj o kojem pričaš je sa dual wieldom mačiji kašalj kad se malo nabildaš i napuniš stimovima.

wooddiebone Znači veselje.😃 Ja sam upgradeo max double bladed, ali vidim da taj stance ipak nije rješenje baš za sve, barem ne lagano. Pao je kad sam išao samo na dodge i attack+vortex+slow time čim ga imam. Što se stimova tiče, na 6 sam. Max upgradean survival.

Zero Ja sam upgradeo max double bladed, ali vidim da taj stance ipak nije rješenje baš za sve, barem ne lagano

Meni se čini da je bio bolji u Fallen Orderu. Ovdje kao da su ga osiromašili u korist drugih stanceova, a nisu ga dovoljno pojačali, ali može bit da se varam.

Kaj se tiče riftova:

Meni je daleko najteži fajt u igri bio onaj sa dva Rancora. Oggdo Boggdo i Spawn of Oggdo su bili izazov, ali čak bi rekao lakši od solo Spawna.
                Dupli Rancori su jebeno nenormalni. Agresivni do maksimuma i zauzimaju dvije trećine ekrana, često prekrivajući jedan drugoga tak da oko 30 puta nisam uspio vidjeti i izbjeći instant kill koji ima ogroman range u kojem te dohvati.
                Mislim da mi se razvio artritis u prstima od tog fajta.!<

Mene više muči što ima milijun kolektibelsa. I opet se može dogoditi nešto nepredviđeno kao @fensisuperstar. I što ako ne uspijem sve 100% riješiti? Što onda? @fensisuperstar imaš li ti odgovar na taj problem? Računa li se i 99%?

Zero ja nisam jos ono napravio sa bounty hunterom jednim i iskreno mi puca kurac 😃
                  radije odustanem nego da potrošim 10 sati farmajući RNG

11 dana kasnije

Otkad sam zadnji put pisao u temi moje jedi moći su se više nego udvostručile.💪 Riješio sam i onaj tear s dvije žabe, ehehe. U glavnoj priči ostao je za riješiti onaj invalid na Kobohu i to je valjda to.

Puno previše je toga za skupiti i pronaći. Nisam baš siguran da ću ići na 100% po završetku. Zabavna je igra i sve je na svom mjestu, ali ne bude mi išlo preko 8/10.

7 dana kasnije

Završeno. Jako zadovoljavajuća završnica i obrat za koji sam imao filing da će se dogoditi jer mi onaj određeni lik nikako nije ulijevao povjerenje. Još uvijek ne znam ganjati ili ne 100% jer sam negdje na 80% pokupljenih stvari, ali vidjet ćemo.

Serijal definitivno zaslužuje treću igru i završnicu Calove priče jer ovo je nakon KOTOR-a ponajbolje što su SW igre ponudile.

8 dana kasnije

Pala i platinica laganica (kao i prethodnik uostalom). Nije problem stvarno, jedino je malo smor pokupiti svih 88 priorite shardova koje se propusti jer Koboh kao centralni planet je prilično velik. Ostalo još manji problem ako se ide rješavati nakon story moda. Sveukupno mi se odužilo na 70h ako je za vjerovati dashboardu. Ne znam računa li i pauze, heh.

Hvala i doviđenja, dajte taj treći nastavak da i to riješim.