Evo sranja za MP.
Ima kupljeni Vault Edition preorder i ne pokazuje da imam battle pass.
Restora licence na PS5, konzola primary, igram na accu gdje je igra kupljena. Dakle kad uđem u store ingame pokazuje mi da Vault edition morem dokupiti za 30 funti. Nekad mi uđe u igru i nakon press start, menu sa slikom Ghosta piše installing i gore da sam level 55 iako sam 16. Restart igre to riješi.
Čudna stvar, imam oružja i operatore koji se dobiju uz Vault i preorder.
Igra ne upozori da možeš imati samo jedan double XP ili weapon token, ne stacka ih nego overwrite uradu u 3pm.
Također ne prikazuje koliko je ostalo i koji su aktivni.
EDIT: čitam da Battle pass dolazi tek 16.11.
Baš me zanima hoće li se otključati. Double XP tokene nemam, samo one iz SP dijela igre koje moreš zaraditi. Po netu i youtubeu pišu da je do Sonya ludog. Maknuli su Vault edition sa stora i svi koji obrišu mogu skinuti samo PS5 ili PS4 digital verziju. Pogotovo UK store.
Dobro pa nisam brisao, nabijem ih na onu stvar, 750 kn za digitalnu verziju koja ne radi. Kužim da je navala ali to je trebalo srediti do launcha a bolja komunikacija sa Sonyem nebi škodila.
O tome da opet ima sve podeljeno u neke packove neću ni pisati, treba skidati 100 pizdi materini i k tome još 6 content licenca, normalno da se nešto sjebe prilikom skidanja.