escoban DarkPunisher Pas im mater,nije valjda da moram ponistit preorder pa opet uzet -.- Trebao si dobit i za MW i GOW
Prika Meni danas opet skida nekih 17 GB…je li to i vama? Iako sam skinuo sve neki dan i igrao igru SP..
Tuhy Prvo update od 45GB, pa 2 single packa po 16GB i 14GB. Jebem li vam majčicu. Poslije vjerojatno i multy pack od 70GB 🙄🙄🙄 A instalacija 70MB, haaaahah, šupci
DarkPunisher Fenix Kampanja rjesena neki dan, fantasticna je, bas su ubili. Danas krecem na coop pa onda multy tek 😃
Tuhy Yep. I jebeno izgleda, a i napucavanje je stvarno pogođeno. Multy pokrenem nakon par single misija.
master_x renda Znači 72mb je na disku ostalih 150GB treba skidat sa neta. https://www.polygon.com/23426462/call-of-duty-modern-warfare-2-disk-install-size-data-download Odlično.
wooddiebone Ja na kraju nisam završio kampanju, a danas putujem za Prag… Jučer sam htio, al me update sjebal.
pravednik renda I vrti se u 120 frejma bez nekog pada kvalitete, ako imaš TV koji to podržava. Vidjećeš kasnije misije. Čudne su ocjene za SP jer je igra poboljšana u svim segmentima.