Evo osvrt nako igranja cili dan jucer malo sam malo sa ekipom.
Dakle meni je Warzone broj jedan za multi igranje alo to su ovi zadnji kreteni unistili tako da ga evo godinu dana ne igramo. Mp dio bi kupio da lakse dignem oružja ali IW kad radi igru onda i taj mp bude jeben ko sto je bio za MW1 i igrao sam ga jako dugo. MW2 mape su mi odlične, TTK je taman, zvuk oružja posebno snipera je odličan na prvu se činilo to je to kupujem igru bez razmišljanja ali… Oružja su dosta nebalansirana SMG ubija na daljinu lakse nego AR, headshot se cini jako random i ono najgore veza je i dalje klasicni cod. Jucer je bilo meceva di jednostavno ne padaju 50 cal sniper koji u jednom mecu ubija kad ga pogodis u nogu u drugome headahot ne ubija. Je nednostavno ovo vise ne podnosim niti iman zivaca za takvu igru.
Za sad nema kupnje dok ne dođe W2 pa da vidin kako je to sve poveznao i jeli je potreban multi dio za lakse otkljucavanje svega.
Neshvatljivo da se i dalje nece ulozi u servere da jedan cod bude baš igriv online.
E i posebno bi nabio nakurac onoga ko je dizajnira menije u igru ko se tamo moze snaci sto i kako svaka mu cast nesto gluplje dugo nisan vidija.