Flipper Najbolji CoD, najbolji gunplay. Da ne duljim - Infinity Ward gospoda. Zvuk i gunplay su next level u odnosu na sve. Preorder by Miro granted.
ThomasAAnderson Nikako ne mogu složiti, pitanje jel uopće moguće? Znači ja igram Warzone na Xbox Series X, a brat na svom PS5. Povežemo se lijepo Party i igramo BR Duos. Ali jebemu život nikako da mikrofon složimo, ne možemo čuti jedan drugog. Jel uopće moguće to? In game nešto treba? Ili neki cross konzole party van igre treba složit?
prayer ThomasAAnderson Od nedavno ti je na Xbox dostupan Voice chat preko Discord-a pa možete tako probati.
ThomasAAnderson Neće, ja kad u Discordu prebacim VOICE na Xbox - više me ne čuje na mobitelu. Ja njega čujem u Xbox slušalicama, ali on mene ne.
escoban ThomasAAnderson Prodaj Xbox 😂 Sala nastranu ali moralo bi ingame radit,moras nesto prominit u postavkama u WZu sicam se da sam i ja imao problema kad sam igra crossplay ali neznam tocno sta sam minja. probaj googlat
wooddiebone Jel samo meni apsurdno da Discord ima ugovor sa Sonyem, a Discord radi na Xboxu, a na Playstationu još uvijek ne?
Tuhy Ne znam zašto mi je dalo 3 koda za betu (jedan za PS4 i 2x za PS5), al ja sam jednog iskoristil. Ova 2 mi ne trebaju. Ako nisu vezani uz moj account (a ne bi trebali bit), evo pa vozite. Ko prvi, njegovo Your PS5 code: 4MMX-7GNX-6FAN Edit: ode oboje
Tuhy Bome i meni. Odigral samo 1 partiju, al sviđa mi se napucavanje. Bilo je i kamperaja te sam ja i jednostavno loš, sa refleksima zakržljale amebe, al falil mi je neki shooter i mislim da se bu ovo prašilo ove zime.
mrcina Jedva čekam isprobati betu. Iako, nisam dobio nikakav kód a preorder sam napravio čim je bio dostupan. Istina, beta za xbox je za tjedan dana pa možda i pošalju 🤔