weky U prijevodu... platit ćemo vam hrpetinu love da iduća tri dana igrate Battlefield i zatim date "objektivno" mišljenje o njemu. Ponor objektivnosti.
escoban izgleda top, stvarno se veselim Portalu . Jel iko skuzio oceli se moci sva oruzja koristit ili samo ona od izabrani frakcija za taj match?
escoban Flipper kad se sitim koliko sam sati prove na Arici 🙌 Ocito je i EAu jasno da ljude vise zanima portal nego main game , a HZ jos nismo vidili u akciji
Flipper Inace, kazu ovi sto igraju od danas igru da je Orbital mapa daleko najgora. Ostale mape su puno zanimljivije. I build koji oni igraju nema ili ima vrlo malo bugova.
escoban Flipper Ipak je ovo Bf bugova ce biti bitno da nisu gamebraking , nadam se da su audio popravili to mi je bio cak najveci problem u beti , imao sam filing kao da sam mutao pola postavki
master_x Nadam se samo da nema Metro mape.A veselim se Caspian Border mapi.Skinut ću taj trial na XSX pa isprobat.
escoban master_x metro sa 128 igraca 🤣🤣 mrzio sam tu mapu uvik evo gradite svoj server https://review.portal.battlefield.com/?redirect=%252Fexperience%252Fgeneral%252Fcore Prosa sam malo postavke ovo je stvarno topcina , samo steta sta nemos stavit opciju da npr. sa Bf3 klasama mozes koristit puske od BF2042
Flipper U 12 sati se diže embargo, pa ćemo dobiti prve recenzije. Iako mislim da će većina imati review in progress. Sumnjam da je itko isprobao igru koliko je trebao za puni dojam.