escoban Za ovo se kupuje 2042 https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/news/battlefield-briefing-welcome-to-battlefield-portal?utm_campaign=bf2042_hd_ww_ic_soco_ig_ig-welcome-to-battlefield-portal&utm_source=instagram&utm_medium=social&cid=71239&ts=1635954050166&isLocalized=true
weky U prijevodu... platit ćemo vam hrpetinu love da iduća tri dana igrate Battlefield i zatim date "objektivno" mišljenje o njemu. Ponor objektivnosti.
escoban izgleda top, stvarno se veselim Portalu . Jel iko skuzio oceli se moci sva oruzja koristit ili samo ona od izabrani frakcija za taj match?
escoban Flipper kad se sitim koliko sam sati prove na Arici 🙌 Ocito je i EAu jasno da ljude vise zanima portal nego main game , a HZ jos nismo vidili u akciji
Flipper Inace, kazu ovi sto igraju od danas igru da je Orbital mapa daleko najgora. Ostale mape su puno zanimljivije. I build koji oni igraju nema ili ima vrlo malo bugova.
escoban Flipper Ipak je ovo Bf bugova ce biti bitno da nisu gamebraking , nadam se da su audio popravili to mi je bio cak najveci problem u beti , imao sam filing kao da sam mutao pola postavki