renda
Meni je tako od vremena 😃 Ako mi se igra svidi mogu je preći nekoliko puta bez da gledam trofeje. Jedino što mi je kul kod trofeja je njihov zvuk kad iskoči.
Sa sigurnošću znam da imam dvije platine. A to su The Walking Dead season 1. Dobio sam taj famozni trofej bez da sam ga ganjao. Mislim da treba preći samo jednom ili dva put i to je to.
I druga je prvi LBP. E tu sam se potrudio jer je to bila 2008, nakon što sam masu vremena proveo u igri. Bacio sam oko i vidio da mi fale par trofeja i rekao ajde why not.
Čak sam u tom trenutku pomislio pa možda bi bilo fora skupljati te trofeje. Ali brzo me prošlo jer sam skužio da onda ne bi igrao s guštom i da bi za svaku igru morao potrošiti masu vremena, a nemam vremena za to.
Postoji nekoliko naslova koje imaju platinu. Sigurno sam ih prešao tri ili više puta, a nemam je. Ni na kraj pameti mi nije bilo gledati koji mi trofeji fale. Isto tako znam da ću kad tad još jednom preći the last of us, gow 3, uncharted 4 i 2. I opet neću dobiti platinum trofej 😃
Ovako na prvu te igre bi bile: the last of us (5x sam prešao), uncharted serijal sam svaki nastavak prešao barem tri puta, gow 2 i 3, mgs 4 (ne sjećam se dal su naknadno došli trofeji), Batman Arkham city.
Ali naravno svako neka radi po svom guštu šta god to bilo na ovome svijetu.