Pogledao danas zadnju epizodu. Sveukupno super zadovoljan, malo su razvukli s zadnje 3 epizode, ali ne zamjeram im. Nije mi nadmašilo BB, ali sveukupno je jako, jako blizu.
Better Call Saul
Pogledao. Jedna od najboljih serija ikada. Nema rasprave. Savršen kraj čitavog univerzuma.
Mogao bih gledat Jimmyja u neobaveznim prankovima još 10 sezona, ali nastavljat BB univerzum bilo bi silovanje. Btw, to sam mislio i uoči BCS, odbijao sam gledat prve dvije sezone, pa je ispalo super.
Baš me zanima što će bit iduće od Gilligana, Goulda i Schnauza
Zero Ja sam odustao sredinom druge sezone. Previše razvučeno…dosadilo..
Možda je kasnije bolje…ali brate…dosadilo mi
doctorfreak Od BCS ili BB? Obje su ustvari "slow burneri" i postaju bolje s vremenom, ali ne vidim da je itko obožavao BCS pa se zainteresirao za BB makar možda bude i takvih. BCS je zadnjih par sezona gotovo probio granicu između te dvije serije, pa eto…reći ću samo da se isplati biti strpljiv, iako naravno BCS ima svoj identitet, ponajviše zbog dinamike odnosa i radnje vezano uz Saula i Kim koji zapravo i nema dodirnih točki s krimi miljeom BB-a.
Svidio mi se kraj. Serija je kompulzivno gledanje kao i Breaking Bad, iako mi je u cjelini BB ostao u malo pozitivnijem svjetlu. Univerzum kojeg su stvorili s obje serije komotno može poslužiti za još kakav spin-off, i definitivno bih ga gledao. Sad, što bude, bude. Gilligan i ekipa su zanatlije koji znaju što rade i želim im još uspješnih serija u budućnosti.
- Uređivano
BB (najbolja serija ikad nakon Lost-a) i El Camino sam pogledao dva puta ali nikad nisam našao vremena (iliti nije me zanimalo toliko) za BCS. Čitao sam malo po netu i piše da se serija prebaci nakon događaja iz BB i El Camina.
Od koje sezone je to krenulo?
resident_evil radnja se kompletno prebaci u budućnost tek u posljednjih nekoliko epizoda
Ako ti je BB najbolja serija ikad, BCS puno toga objasni te baci novo svjetlo na BB i neke od njegovih najpopularnijih likova. Isplati se pogledat i bit ćeš zadovoljan
Konačno došla danas i odgledao kraj…što reći. Još sam pod dojmom. Kao da sam živio zadnjih deset godina sa tim likom, nemam riječi.
Remek djelo.
Sterlok It's all good man!
- Uređivano
Fico @resident_evil
Gledaj.
Gledaj.
Mislim da je napokon došlo vrijeme da pogledam ovu seriju. Vidim da ima svih 6 sezona na Netflixu. Pošto to nije Netflixova serija, kolika je šansa da je samo odjednom maknu? Neću odugovlačiti sa serijom, ali mislim da bih ju trebao pogledati u sljedećih 2 tjedna do 2 mjeseca, pa me samo zanima je li vrlo realno da će u tom vremenskom periodu biti na Netflixu?
Neće ti ni trebati 2 tjedna - već 3 dana. Kad te primi.
Bome nisi bio predaleko od istine. Jučer predvečer sam krenuo gledati, trenutno sam na 2. epizodi 2. sezone 
Završio sam 3. sezonu što je otprilike polovica serije, tako da mogu baciti komentar. Usput ću i pričati o nekim spoilerima.
Uglavnom, jako mi se sviđa serija. Vidi se da su iza nje isti ljudi koji su radili na Breaking Badu. Slow burn je, ali ne smeta me previše, vjerujem da će doći sve na naplatu u sljedeće 3 sezone. Jimmy koliko god bio dobrodušan i navijao za njega, ipak uspije uvijek nešto zasrat ili 'pobijedit' na ne baš najčišći način, ali to ga zato čini kompleksnim likom. Mike mi je fenomenalan u BCS i često su mi njegovi djelovi bili zanimljiviji nego Jimmyevi. Gusa smo dobili napokon u 3. sezoni. Nije ga bilo previše na ekranu, ali kad je tamo, rastura. Od novih likova, Kim je jako simpatična i prava suprotnost Jimmyu. Zato je i valjda dobra dinamika između njih dvoje. Howard mi, moram priznati, i nije nešto prezanimljiv lik. Chuck isto jako kompleksan lik za kojeg nikad nisam bio siguran da sam ga skroz prokužio. Ali čini se da je otišao u vječna lovišta. Vidjet ćemo kako će Jimmy u 4. sezoni na to reagirati.
Nacho mi je isto odličan lik i baš nekako navijam za njega. Ona scena kad je Salamanci ubacivao tablete u jaknu je bila nevjerojatno napeta! A Hector je baš đubre tako da mi je drago što mu je Nacho napokon nešto uspio napraviti. Znamo da je u BB bio samo invalid, a čini se da će to biti i od 4. sezone. Nacha nema u BB, pa se bojim da u BCS neće biti lijepog kraja za njega. I naravno moram Tuca spomenut. Iako je bio i u BB i ovdje u samo par epizoda, ukrao je svaku scenu.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan zasad. Nije razina Breaking Bada, ali je i dalje jako dobra serija. Ne bih pogledao 30 epizoda u 4 dana da nije. Od sutra se bacam na preostale 33 epizode, vjerujem da ću to riješiti do sljedećeg vikenda pa ću onda i malo više napisati.
Sa zadnjom scenom 4. sezone i napokon dolaskom Saula Goodmana, moram pitati jednu stvar. Kakav je Saul bio u Breaking Badu?
Istina, prošlo je 8 godina od kad sam zadnji put gledao BB, ali Saul mi je ostao u sjećanju kao dobroćudan lik koji će pokušati ići mimo zakona u svoju korist, ali neće ići predaleko i ima kakav takav moralni kompas. Nešto kao Jimmy u ranijim sezonama BCS-a. No Jimmy sve više i više izgleda kao bezdušno đubre koje će gledati svoje interese i to je pokazao zadnjom scenom u 4. sezoni BCS-a. Zar je takav bio i u BB? Ako je, onda sam stvarno već dosta zaboravio BB i možda bi bilo pametno ponovo pogledati nakon BCS.
Inače 4. sezona je dosta slabo krenula, ali je druga polovica briljatno završila. Jimmy napokon postaje Saul, Kim isto nije anđeo, ali ni blizu Saula. Njemački inžinjer mi je baš prirastao srcu i šteta što je onako završilo. Lalo je bio kratko, ali odličan je lik. Vidi se da će biti problema s njim. Očekujem vatromet u 5. sezoni sa Gusom, Mikeom, Nachom i Lalom. I naravno u kojem smjeru će Saul ići i njegova veza sa Kim.
U BB-u je Saul već prilično corrupted. Možda ima svega par posto Jimmyja u sebi.
No ima nešto još gore od Saula - Gene Takavic.
yakuza_stinger No ima nešto još gore od Saula - Gene Takavic
S ovim si me baš zaintrigirao. Gene izgleda dosta prestrašeno i usamljeno u ovih par scena koje su prikazali na početku sezona.
Inače riješio sam i 5. sezonu, danas 7 epizoda odradio. Kad te uhvati, ne pušta serija hehe. Najbolja sezona definitivno. Kim otišla u totalno drugačijem smjeru nego sam mislio. Bio sam siguran da će doći do raspada odnosa između nje i Jimmya, pogotovo zbog zadnje scene 4. sezone. No ona je baš u 5. sezoni 'brejkala bad' i postala još i gora od Saula. Očito su stvoreni jedno za drugo. Zadnje 3 epizode 5. sezone su baš brutala, jako napeto. Lalo je toliko genijalan lik, a sad u 6. sezoni kad krene po osvetu… uf, jedva čekam! Ništa bacam se odmah na 6. sezonu, zanima me kako će završit pa ću onda više dojmova napisati.