Završio sam 3. sezonu što je otprilike polovica serije, tako da mogu baciti komentar. Usput ću i pričati o nekim spoilerima.
Uglavnom, jako mi se sviđa serija. Vidi se da su iza nje isti ljudi koji su radili na Breaking Badu. Slow burn je, ali ne smeta me previše, vjerujem da će doći sve na naplatu u sljedeće 3 sezone. Jimmy koliko god bio dobrodušan i navijao za njega, ipak uspije uvijek nešto zasrat ili 'pobijedit' na ne baš najčišći način, ali to ga zato čini kompleksnim likom. Mike mi je fenomenalan u BCS i često su mi njegovi djelovi bili zanimljiviji nego Jimmyevi. Gusa smo dobili napokon u 3. sezoni. Nije ga bilo previše na ekranu, ali kad je tamo, rastura. Od novih likova, Kim je jako simpatična i prava suprotnost Jimmyu. Zato je i valjda dobra dinamika između njih dvoje. Howard mi, moram priznati, i nije nešto prezanimljiv lik. Chuck isto jako kompleksan lik za kojeg nikad nisam bio siguran da sam ga skroz prokužio. Ali čini se da je otišao u vječna lovišta. Vidjet ćemo kako će Jimmy u 4. sezoni na to reagirati.
Nacho mi je isto odličan lik i baš nekako navijam za njega. Ona scena kad je Salamanci ubacivao tablete u jaknu je bila nevjerojatno napeta! A Hector je baš đubre tako da mi je drago što mu je Nacho napokon nešto uspio napraviti. Znamo da je u BB bio samo invalid, a čini se da će to biti i od 4. sezone. Nacha nema u BB, pa se bojim da u BCS neće biti lijepog kraja za njega. I naravno moram Tuca spomenut. Iako je bio i u BB i ovdje u samo par epizoda, ukrao je svaku scenu.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan zasad. Nije razina Breaking Bada, ali je i dalje jako dobra serija. Ne bih pogledao 30 epizoda u 4 dana da nije. Od sutra se bacam na preostale 33 epizode, vjerujem da ću to riješiti do sljedećeg vikenda pa ću onda i malo više napisati.