Deadwalker Nikako. Mi smo prvo gledali opcije da kupimo starogradnju pa renovacija, no dok smo vidjeli gdje to sve ide cijenama, dođeš na kraju s računicom gotovo na isto ako platiš novogradnju.
Upravo ovo. I nama je bila opcija da kupimo kuću, renoviramo, živimo tam. Nema šanse, platiš kuću 60-90k EUR-a u Kutini, kuća nikakva, i onda ulaži kao manijak u sve nabrojano gore + još 500 stvari. Nema računice nikakve, isto dođe uzeti zemlju i samo graditi na njoj.
Deadwalker Na kraju pronašli stan gdje ne moramo apsolutno ništa ulagati, samo donosimo u stan odjeću, tehniku i posuđe.
Da, to je to, samo ja želim jednostavno pobjeć iz stana jer ne mogu tako živjeti. Počeo sam putovati doma skoro svaki vikend, objesim si hammock lježaljku za 2 drva, pijem pivu i 3h gledam u travu ili nebo - ne može mi ništa to zamijeniti. Da ne govorim roštiljanje i zajebancija s ekipom...
oxi Čekaj, odakle naručuješ onda? Ja po prozoru upravo platila 5000 ili malo više, pvc je, trostruko staklo i alu grile. Mislim jest da je rađeno po mjeri ali ipak malo mi je puno zvučalo al rekoh ajde.
U Kutini ima par dobavljača, svi imaju barem trostruka stakla isto. Mislim da je Lasić najjeftiniji tu kod nas za PVC. Možda ti se isplati od njih uzeti 😃
Rolete su pola cijene, imaj to na umu. Samo basic prozori bez ičega su možda do soma kuna. Daju inače popuste na količinu, pa zato ispadne nešto manje, računaj ti 1000kn minimalno po kvadratu onda.
oxi Što ću za vrata dat 10 000????
10k kuna su vrata da, takve su bile ponude. Iako Alu vrata 5000kn cca, ali to moramo ići vidjeti uživo, čini mi se prejeftinu. Pevex ima 2-3k vrata, ali to je stvarno basic. Inače ako želiš bilo koju boju da nije bijela - cca 10-15% cijene je bojanje, mi ćemo antracit boju uzimati.