kauboj meni je impresivno jedino da na gaming forumu tražiš cijene kvadrata bilo kakve nekretnine, i koliko se ljudi uzimaju za ozbiljno na ovom forumu. Sve drugo mi je ne impresivno.

Ovdje u VT je kvadrat novog stana 1600 eura, ali u zadnjih 2 mj idu i do 1800.
    Čak su neki dali izvođači dali nazad duplu kaparu za stanove koji su u izgradnji kako bi mogli dić na 1800 eura.
    U VT.
    Stanovi.
    13.500,00 kn.
    Kvadrat.
    Prodajem sve svoje i selim se na novi zeland.

kauboj Bacim oko na temu da vidim malo kakve su gdje cijene kvadrata a dočeka me incest, ne znam gdje je pošlo krivo ali impresivno nonetheless.

Obiteljsku kuću ne treba dijeli ako oženiš sestru. Sve je to unutar teme. I obitelji.

Tzereen Jel ima uopće na Ravnicama ponude? Tamo se ništa ne gradi. Trećina kvarta su stare zgrade, trećina stare zbijene kuće, trećina neuredna industrijska zona.

Tzereen Nisu to nužno hrvati, dosta ekipe izvana dođe jer je hr sigurna država a zapadni velegradovi postaju wretched hive of scum and villany kak bi obi wan rekao

oxi
      Ne znam, ne mogu reći da bi bio šokiran da na bilo kojem forumu, ako je tema proizvodnja kravljeg sira netko ide vidjeti što kažu ljudi kakve su cijene navedenog sira po RH, čisto informacije radi. Međutim, postoje barem minimalne razlike između rasprave o siru (ili u ovom slučaju nekretnina) i incest tradicijama (pretpostavljam) Istre unutar iste teme.

I nisam ništa loše mislio komentarom, bilo mi je smiješno ako ništa drugo.

weky gradi se većinom na istočnom dijelu di su baš istoimene ulice. Ravnice I, II itd. To su sve većinom dvokatnice. I budu slatke. I radilo ih se par na zapadnom dijelu, mislim da to zovu željezničke kuće ili tak nešto. Jedna se sad radi praktički na okretištu Borongaj.

Ali nema se para za to. Ravnice su preko 3 soma. Maksimir ide i preko 4500. Tak da ću vjerojatno tamo di nikad nisam htio - Novi Zagreb ili još puno dalje. Kod Arene.

Arena je moj teritorij. Ne može.

Ontopic: samo nemoj one odvratne zgrade kod stare Karlovačke. Ono je betonsko ruglo.

Jebote, osjećam se ko sirotinja jer sam dao 790 eura po kvadratu za stan. Još mi država vrati cca 7000 eura. Znao sam da moram kupit dok imam priliku, zadnji vagon zadnjeg vlaka doslovno. Btw, bilo je to mjesec i pol prije 45. rođendana, do tad se može dobit APN.

oxi meni je impresivno jedino da na gaming forumu tražiš cijene kvadrata bilo kakve nekretnine, i koliko se ljudi uzimaju za ozbiljno na ovom forumu. Sve drugo mi je ne impresivno.

Eh sad ga i ti kenjaš malo. Ovim si sebe pokenjala jer ispada da nitko od nas ne priča istinu. Naravno da smo svi iza svojih nickova, ali osobno sam hrpu puta našao pomoć ili barem dobru informaciju na forumu. Isto tako, zašto bi Tze recimo lagao za cijenu kvadrata stana u Zagrebu?

Knežija, cca 2300-2700 EUR-a kvadrat, prije godinu i pol dana isti stan koji smo gledali skočio je s 1700-1800 na spomenutu cijenu (još je kao neka rodbina, pa niže za nas). Užas, gdje je tome kraj? Nigdje očito. Treba kupit 3 kvadrata stana da imam gdje spavat, unutra i WC i kupaona kak je u Japanu i vozi.

Tzereen Sve one zgrade između stare Karlovačke i ulice Jaruščica. Baš se vidi da su neke od njih loše. Ne moraju sve biti, al ono.
            Mene više odbija što to sve djeluje nabacano i nakrcano. Baš ono betonski pakao.

foggy nisam nigdje napisala da svi lažemo u ovoj temi niti išta slučno, ali ako sam ozbiljnije zainteresirana za kupovinu nekretnine, definitivno bih potražila drugi izvor informacija od gaming foruma gdje se ljudi istovremeno vrijeđaju skoro do banna tko je prešao elden ring s kojim buildom i backup save uz smiješne gifove.
              Ali možda sam to samo ja i griješim, događalo se, jako malo toga shvaćam ozbiljno, možda je u meni problem.

yakuza_stinger to je. Slažem se.

Ja gledam 200 metara dalje. Između Jadranske avenije i karlovačke. Upravo mi se danas oslobodio stan koji sam htio.

oxi Mislim da je ovo topic čisto za razmjenu iskustava. Ne vjerujem da itko ide uložit novac potreban za kupnju nekretnine na bazi stvari koje ljudi ovdije napišu, ali svakako se može nać poneka korisna informacija. Meni je recimo Chonov post o cijeni montažne bio jako koristan, ipak čovjek živi nekih 50 km od mene i prema tome mogu okvirno znat kolike troškove očekivat.

oxi Naravno, pa neće nam ovo bit zadnja stanica prije kupovine nekretnine, ali mislim da malo pretjeruješ sa zaključkom. Tema za montažne kuće ima super informacija npr, a isto su to sve ogledne informacije u smislu informiranja svih nas skupa. Hrpu puta sam koristio razne forume kao izvor nekih informacija i da se dobro usmjerim, recimo pojačalo za đitru sam tako tražio i hrpu opreme za svirke sam po forumima prvo istražio pa odvagao. Da ne idem sad dalje, mislim da je jasno...

Tze, dođi u zapadni dio....
                    Rudeš, Špansko, Prečko....
                    Ima zelenila, svih mogućih dućana, uskoro i kino, zapadna strana Sljemena, Jarun i slično...

foggy Knežija, cca 2300-2700 EUR-a kvadrat, prije godinu i pol dana isti stan koji smo gledali skočio je s 1700-1800 na spomenutu cijenu (još je kao neka rodbina, pa niže za nas). Užas, gdje je tome kraj? Nigdje očito.

Na Knežiji sam baš jutros vidio da je nikla ogromna zgrada preko puta Radića. Još se gradi, samo su goli zidovi, ali impresivno zdanje gdje sam mislio da više nema prostora ni za šupu.

weky daj vidi ko to gradi? Nisam našao.

Torla rado bi i tamo. Rudeš mi je rodni kvart. Ali cijene tamo su katastrofa. Poslao sam upit za Sigmu pa ću vidjeti. Gledao još par stvari - 3100, 3200, 3400. Eventualno Stenjevec za 2550.