Super odgovori, kako sam i očekivao. Jedino nisam znao da si religiozan, nadam se da vjeru bolje prakticiraš od BBB
TITANXIS odgovara na Vaših vrućih 25 pitanja!
Ne, kad odlučim pisati pizdarije, otvorit ću blog, usput misleći da sam relevantan gamerski portal lol.
A daj titan bokte...kaj si tolko tajanstven....pa barem si godine mogao napisat...i kakvu firmu imaš...možda ti još posla sredimo
- Uređivano
Hvala na odgovoru i ja volim taj 80s synth pop/electro/EBM od kuda je sve počelo, Gledao sam DM vise puta live. tu bi jos dodao Duranovce tocnije dok su bili Arcadia(kratko vrijeme)
Iako i ja volim synth pop 80-ih, a i Depeche Mode, mislim da nije s njima sve počelo.
Rekao bih da su Giorgio Moroder i Kraftwerk bili pioniri i začetnici žanra.
Evo, i Daft Punk ima pjesmu posvećenu Moroderu - yebena stvar btw.
OT - hvala Titane na odgovorima.
@TITANXIS nisi našao apsolutni Z, nego zen. Vidimo se na ljetnom roku.
- Uređivano
Tzereen Kraftwerk su prica za sebe tj. bili su ispred svog vremena iz kojeg se rodio detroit techno pocetkom 80-tih, dok sa druge strane iz disca, soul funka nastao Chicago House pa zatim se to granalo dalje u podžanrove koje imamo danas kao elektronska glazba, imaš i trecu stranu kao Goa,Psy,Epic trance,DnB,HC (Nizozemci) etc. da ne nabrajam dalje.
Tzereen mislim da nije s njima sve počelo.
Rekao bih da su Giorgio Moroder i Kraftwerk bili pioniri i začetnici žanra
točno, ove kaj sam ja naveo su mi generacijski bliži pa eto ali da. đorđe, pa i žan mišel jar a kraftwerk je više bio bend koji se poigravao zvukovima elektronike. music non stop mi je jedino kaj meni paše od njih i vrlo vjerojatno tehno i house muzika izravno se nastavlja od kraftwerka.
yakuza_stinger ajoj, baš si me usosio sad a niš, uzet knjigu i zagrijat stolicu.
- Uređivano
4mal ma znam sve te žanrove.
Btw, evo ti i super stranica i/ili aplikacija za slušati
https://www.di.fm/
https://www.di.fm/apps
@TITANXIS evo i za tebe vrijedi. Probaj.
I da, dobro kažeš za JMR. Mislim da smo to već pričali. On, Oldfield, Vangelis...