Jel bi mi netko znao u grubo dat cijene koštanja takve kuce tipa 100 kvadrata...

Tipa ono u grubo su temelji xxx kuna...
sama montazna xxx kuna...

Naravno bez uređaja.....gola građa...

Čisto me zanima jel to trenutno tpa 500000 kuna ili tipa 100000 eura...

doctorfreak pa kaj nije Chono gore napisao?
    Na brzaka gledam post, njega će doć oko 125 k€. Jer si dosta toga radi sam ili već ima, a i zemljište je našao povoljno.
    Za nas ostale, računaj još barem 10-15 tisuća više.

Tzereen Ma čisto informativno pitam...znam da je danas sve užas...od zemljišta...do birokracije i papirologije...

Imam renoviranu stariju kucu, ali eto nešto u glavi kopka ako bi danas sutra išao na sve novo..koliko love treba...jer mi se fakat te montažne jako sviđaju...

Tzereen Dosta sam davno završio gradnju ali zar danas 125 000 eura nije dovoljno za klasičnu gradnju tipa slična kvadratura kao montažna.

Laf a okvirno je, mozda 10 - 20 k gore ovisi kako uspijes ugovorit radove i po koliko nades zemljiste

Mislio sam samo na gradnju ali svejedno je poskupilo.

doctorfreak Sry nisam čitao sve...dakle oko 100000e gore dole...

Kuću računaj 150k Eura. Uvijek dođu nepredvidiva sranja.

Laf

Mene će stan od 280 kvadrata s grijanjem i fasadom izaći na kraju za cash oko 150 tisuca eura što je ok 😉 I uzimao sam samo top brendove od izgradnje do otvora itd..

HideooKoojima To nije stan to je škola 😁, ne čini se previše obzirom na zaista ogromnu kvadraturu.

chono
          Oxi se sulja u nekom busku, samo je triba pronac.
          Gdje je Oxi?

chono yasssss, rekla sam ti da je dom projekt, btw mislim da čučim na stepenicama i pijem kolu jer čula sam zvrnzenje drona taman 😀
          Ali i krov su stavili od kad su ovo snimili

zna netko možda gdje kupiti povoljno aluminijske letve antracit boje za vanjsku ogradu?

Laf Nazovi neku firmu koja se bavi alu stolarijom i ogradama, a da ti je blizu. "Povoljno" možeš slobodno zaboraviti.