Zero Bilo je pitanje kada će najaviti W4. Očekivanja su ogromna nakon W3 i stvarno se nadam da će na kraju dostaviti ono najbolje što znaju. Nekako mi čudno da mijenjaju engine jer je prethodnik iznimno tehnički i artistički prelijepa igra. Ok, ako su dosegli plafon s Red Engineom i navedeni više nije tako fleksibilan za ono što namjeravaju, UE je svakako logičan izbor i ne sumnjam da ćemo pasti na guzice kad pokažu gameplay jednog dana.
maverick Imamo vremena za slaganje nove PC masine jer ue5 je preambiciozan za curent gen inacice konzola.
StarFox_N chono W3 još uvijek trademark po pitanju priče i questova. Postavili su ljestvicu jako visoko.
maverick wooddiebone volim Epic, ne bih se bunio. Epic mi trenutno uz M$ najdrazi u gaming industriji.
wooddiebone Ne bi ni meni bilo tak problematično, al dolazak na Steam bi bio jako convenient. Sve u svemu, ne očekujem ovo na trenutnoj generaciji. Možda čak ni prije 2030. Ova generacija bi mogla potrajat s obzirom da su dvije godine praktički bačene u vjetar.
Zero Ne, oko 3,5-4 godine bi trebalo biti dovoljno. Dakle negdje oko 2026. je realno za očekivati igru ako sve bude išlo po planu. Na ovoj generaciji, naravno.
fensisuperstar yakuza_stinger Znaci zavrsili su Cyber i lagano pomocu ovog idu generirat novi hype. i svi koji su srali protiv cybera, kupili poslije cyber, počeli hvalit cyber, zaboravili na fail cybera i onda naprave preorder witchera 4
yakuza_stinger fensisuperstar kolektivna amnezija je super stvar. Jos kada je pomjesana sa apologetizmom. Win-win. Za 3 godine nitko se nece ni sjecati fejla sa Cyberom.
chono Gledam cover i mislim si kako bi moglo biti slijedece: Feline school Medaliom moguce sugerira zenskog witchera koji ce onda biti samo witch 😁 Sjeverno kraljevrstvo, Kaedwen https://witcher.fandom.com/wiki/Kaedwen Realno Skellige je najljepsi i najdetaljniji dio Wild Hunta, ujedno i najmanji, tako da vrlo vjerojatno imaju hrpu asseta za reuse
wooddiebone Ženski Witcher bi bio Witcherette valjda. Witch je druga stvar, upoznamo ih nekoliko kroz tri igre.
TITANXIS wooddiebone pa witcher u prijevodu kao neki vještac, vrač, čovjek koji se bavi nekom magijom i muškog je roda a ako je tak onda je ženski rod naprosto witch u prijevodu vještica.