We’re happy to announce that the next installment in The Witcher series of video games is currently in development, kicking off a new saga for the franchise.

This is an exciting moment as we’re moving from REDengine to Unreal Engine 5, beginning a multi-year strategic partnership with Epic Games. It covers not only licensing, but technical development of Unreal Engine 5, as well as potential future versions of Unreal Engine, where relevant. We'll closely collaborate with Epic Games’ developers with the primary goal being to help tailor the engine for open-world experiences.

At this point, no further details regarding the game — such as a development time frame or release date — are available.

REDengine, the technology which powers Cyberpunk 2077, is still being used for the development of the upcoming Cyberpunk 2077 expansion.

Odlicno. Posebice me veseli vijest o novom engine.

Zbilja bih volio Geralt-a opet vidjeti, makar u sporednoj ulozi. Takodjer se nadam da nece podleci masama i trendu danasnjice te da ce se drzati lorea i rasa koje su nam poznate iz knjiga i prijasnjih igara.

maverick Geralt ne bude sigurno, jer je vec ovdje medaljon School of the Cat.
    Ali ne sumnjam da ce novi lik biti badass, jer ako sta znaju napraviti, to su onda likovi i svijet

chono je promijenio naslov Witcher 4: A new saga begins.

chono jer je vec ovdje medaljon School of the Cat.

Da vidim sada. Od uzbudjenja nisam obracao paznju.
      Feline School mi je najdraza skola u W3, ako gledamo gear, a i ona dlc misija sa jednim memberom koji krene u rampage po selu nakon sto bude prevaren od strane seljaka koji su ga unajmili.
      Zbilja jedna od misija koje ti ostanu u sjecanju i koje kada trebas donjeti odluku pri kraju iste navedu igraca na razmisljanje i preispitivanje svojih postupaka.

Svejedno volio bih vidjeti Geralta kao side character-a jer mi je kroz igre, a posebice knjige, jako prirastao srcu.

maverick da, i ja bi to zelio, barem na minut. Sjecam se dobro tog questa i to je ono sto svi drobimo ovdje, W3 ima jebene questove, tako dobro napisane da je cudo

chono tako dobro napisane da je cudo

Moje misljenje je da ima najbolje napisane u gamingu kao i sporedne likove, a posebice zenske lilove.

Suradnja sa Epico-m me veseli i nadam se da ce ovim nastavkom opet sjesti na tron gaminga.
          Volio bih da uzmu neke stvari iz Zelde kao i Elden Ringa i naravno sve ono sto smo voljeli u W3.

Ovome se veselim, Witcher 3 mi je jedan od najboljih RPG-ova svih vremena.

Fenix je promijenio naslov The Witcher 4: A New Saga Begins.

O sunce ti milo... Ko će ovo sad dočekati... A nisam još ni 600h napunio u trojci.

Program koji slijedi nije primjren dječicii...... Televisa prezenta: Di Vićer a nju saga bgins.
            Lepa tekstura snjegića i od toga mi baš počelo biz zimeka!

Bilo je pitanje kada će najaviti W4. Očekivanja su ogromna nakon W3 i stvarno se nadam da će na kraju dostaviti ono najbolje što znaju. Nekako mi čudno da mijenjaju engine jer je prethodnik iznimno tehnički i artistički prelijepa igra. Ok, ako su dosegli plafon s Red Engineom i navedeni više nije tako fleksibilan za ono što namjeravaju, UE je svakako logičan izbor i ne sumnjam da ćemo pasti na guzice kad pokažu gameplay jednog dana.

Imamo vremena za slaganje nove PC masine jer ue5 je preambiciozan za curent gen inacice konzola.

chono W3 još uvijek trademark po pitanju priče i questova.
            Postavili su ljestvicu jako visoko.

da vam malo unistim hype.