wooddiebone volim Epic, ne bih se bunio. Epic mi trenutno uz M$ najdrazi u gaming industriji.

Ne bi ni meni bilo tak problematično, al dolazak na Steam bi bio jako convenient.

Sve u svemu, ne očekujem ovo na trenutnoj generaciji.
Možda čak ni prije 2030.
Ova generacija bi mogla potrajat s obzirom da su dvije godine praktički bačene u vjetar.

Ne, oko 3,5-4 godine bi trebalo biti dovoljno. Dakle negdje oko 2026. je realno za očekivati igru ako sve bude išlo po planu. Na ovoj generaciji, naravno.

yakuza_stinger Znaci zavrsili su Cyber i lagano pomocu ovog idu generirat novi hype.

i svi koji su srali protiv cybera, kupili poslije cyber, počeli hvalit cyber, zaboravili na fail cybera i onda naprave preorder witchera 4

Gledam cover i mislim si kako bi moglo biti slijedece:

1. Feline school
      2. Medaliom moguce sugerira zenskog witchera koji ce onda biti samo witch 😁
      3. Sjeverno kraljevrstvo, Kaedwen https://witcher.fandom.com/wiki/Kaedwen
      4. Realno Skellige je najljepsi i najdetaljniji dio Wild Hunta, ujedno i najmanji, tako da vrlo vjerojatno imaju hrpu asseta za reuse

Ženski Witcher bi bio Witcherette valjda.
      Witch je druga stvar, upoznamo ih nekoliko kroz tri igre.

wooddiebone pa witcher u prijevodu kao neki vještac, vrač, čovjek koji se bavi nekom magijom i muškog je roda a ako je tak onda je ženski rod naprosto witch u prijevodu vještica.

Super i očekivana vijest pogotovo nakon svega što se dogodilo sa Cyberom.

Šta mislite postoji li mogućnost da naprave sličnu pizdariju kao sa Cyberpunkom? Po meni ne i sad će si uzeti vremena koliko god bude potrebno.

Btw sad sam još više nabrijan na next gen patch W3.

Ne postoji ženki witcher. U povijesti su pokušali koristit mutagene na njima, ali sve su umrle, tako da ne postoji ni ime za ženskog witchera. Ne bi bila prva izmjena koju je cdpr napravio od originalne priče, ali ne vjerujem da će bit ženski lik.

resident_evil
          Moguće je, ali mislim da dobro razumiju da bi ih to jako koštalo. Očekujem da bude bar prolazno na izlasku. Vjerojatno će bit bugova, ali ne na razini Cyberpunka.

resident_evil tesko, cdpr je sada interno organiziran poput Valvea. Ako budu imalo slijedili njihov primjer, bit ce to ok.
            Sto se tice next gen verzije w3 ne ocekuj cuda. To ce biti enhanced verzija od koje ce najvise profitirat konzolasi. Na PCu imas vec te stvari kroz modove. Jedino sto moze biti bolje je RT

sanzo Ne bi bila prva izmjena koju je sdpr napravio od originalne priče

The Wokecher

@sanzo moguce da bude zenski lik, jer... school of the cat... to su prakticki outlaws withcera, assassini, ne moraju biti pure blood i mogu biti zene.

I jos jedna stvar, Skellige, zato je snijeg. Ovo je i Tyler potvrdio, nakon sto je pao sa stolice u ovom videu 😆