Program koji slijedi nije primjren dječicii...... Televisa prezenta: Di Vićer a nju saga bgins.
Lepa tekstura snjegića i od toga mi baš počelo biz zimeka!
The Witcher 4
Oće se moć invejdat. Pitam za frenda.
Znaci zavrsili su Cyber i lagano pomocu ovog idu generirat novi hype.
Bilo je pitanje kada će najaviti W4. Očekivanja su ogromna nakon W3 i stvarno se nadam da će na kraju dostaviti ono najbolje što znaju. Nekako mi čudno da mijenjaju engine jer je prethodnik iznimno tehnički i artistički prelijepa igra. Ok, ako su dosegli plafon s Red Engineom i navedeni više nije tako fleksibilan za ono što namjeravaju, UE je svakako logičan izbor i ne sumnjam da ćemo pasti na guzice kad pokažu gameplay jednog dana.
Imamo vremena za slaganje nove PC masine jer ue5 je preambiciozan za curent gen inacice konzola.
Jebalo majku
da vam malo unistim hype.
inb4 EGS ekskluziva
wooddiebone da, taman posla da nece na gog...
- Uređivano
Inb4 Epic preuzima gog
wooddiebone volim Epic, ne bih se bunio. Epic mi trenutno uz M$ najdrazi u gaming industriji.
Ne bi ni meni bilo tak problematično, al dolazak na Steam bi bio jako convenient.
Sve u svemu, ne očekujem ovo na trenutnoj generaciji.
Možda čak ni prije 2030.
Ova generacija bi mogla potrajat s obzirom da su dvije godine praktički bačene u vjetar.
Ne, oko 3,5-4 godine bi trebalo biti dovoljno. Dakle negdje oko 2026. je realno za očekivati igru ako sve bude išlo po planu. Na ovoj generaciji, naravno.
Nema teorije s obzirom da to nije jedina stvar koju rade.
yakuza_stinger Znaci zavrsili su Cyber i lagano pomocu ovog idu generirat novi hype.
i svi koji su srali protiv cybera, kupili poslije cyber, počeli hvalit cyber, zaboravili na fail cybera i onda naprave preorder witchera 4
fensisuperstar kolektivna amnezija je super stvar. Jos kada je pomjesana sa apologetizmom. Win-win.
Za 3 godine nitko se nece ni sjecati fejla sa Cyberom.