Ja imam tolko velike traume već sa igrama da si nemrem dozvolit hype.
Ne znam kaj bi si napravio da me ovo razočara.
Realno, imam ful velike želje za igru, ali očekivanja moram stavit na minimum jer dovoljno mi je da sjebu feeling igre i već će mi bit apsolutni fail.
Želim open-world Hogwarts u punom smislu.
Kompletan dvorac istražibilan sa većinom katova, svim common roomovima, poznatim lokacijama i novim, chamber of secrets, prastare tamnice i zamke iz doba osnuća škole duboko pod zemljom, Black lake, Forbidden forest sa svim stvorenjima, kentaurima, Hogsmeade sa svim lokacijama, stanicu Hogwarts expressa, Veprovu glavu...
Naravno, kompletno igrabilan Metloboj i istražibilan stadion, kupovinu metli i opreme...
Uz sve to, nadam se da će svijet bit gust, a ne samo velik. Nadam se da će bit kompletno u kanonu sa knjigama, ali i filmovima, kao što je Fantastic Beasts.
Zapravo nije mi bitno da je u kanonu nego samo da bude konzistentan sa svime ispričanim do tada.
Možda da vidimo tadašnje članove Gaunt i Riddle familija, a može i Pottere i Malfoye.
I naravno, razlike u priči i odnosima ovisno o kući u kojoj je igrač i kakve moralne odluke donosi.
Još i gameplay mora bit pogođen. Nadam se akcijskom RPG pristupu bez previše itema koji pojačavaju statove, a pogotovo ne generic rarity-based power-upova koji se kupuju pravim novcem.
Skill-based, easy to learn tough to master pristup.
Zapravo najbliže bi htio da bude Fallen Orderu.
Da naprave takav 3D metroidvania pristup sa svim lokacijama dostupnim nakon završetka igre i tonom kolektabilnih pizdarijica.
Faaak hajpam se.
EDIT:
E i nadam se da neće imat RTX Global illumination jer ću onda morat igrat na PCu, a rađe bi na plejci.