wooddiebone fensisuperstar Nije poanta čime se bave nego koji je korjen riječi. A i slušabilno biram uvijek prije slušljivo.
wooddiebone Glasam i za to da nastavak infinitiva -ti promjenimo u -biti. Onda bi sve imalo smisla. Idem sad malo radibiti. Prije nego idem doma ću formu malo opet otvoribiti. I onda može bit radibilno i otvoribilno.
Fico Sad smo odradili epizodu Riječi naše svagdašnje pa idemo natrag na temu. 🙂 Rekao bih da se jako veselim igri, ali sam vrlo skeptičan s obzirom na to koliko je vremena prošlo od najave.
weky Ja imam dojam da su svi Harry Potter fanovi sad odrasli, 30+ godina ljudi i da bi ih trebalo biti sram igrati Harry Potter igru. Ovakvo nešto definitivno kasni barem 20 godina.
sanzo weky Ako izbjegavaš radit stvari koje voliš samo zato jer je drugima to čudno i "trebalo bi te bit sram", nikad nećeš bit sretan u životu.
Tzereen I ovaj @buz mi je jedan od duhovitijih članova ovdje. Ali da, i meni se Harry sad čini redudantan. Ali izgleda da nije tako. Ja osobno bih radije jednu dobru LOTR igru.
wooddiebone Ljudi mlađi od 35, ako su ikad bili fanovi Harry Pottera, a velika je šansa da su bili, nikad to neće prerast.