Za ove koji imaju Samsung TV, da li vam igre dropaju FPS kad vam je slika podešena na Dynamic mode?

Otkako sam kupio TV, držim postavke slike na Dynamic, i danas kad sam igrao Mafia 2 Remaster, slučajno stavim sliku na Standard, i igra magično postade buttery smooth.

Prebacim na TV programe, i isto mi se dešava. Na Dynamic osjetim frame dropove, dok na Standard modu sve uredno leti.

Je li to normalno da se tako dešava sa tom Dynamic opcijom, ili nešto kod mene nije u redu?

Kikiller

Bez obzira kaj si ga složil i poljepil ali dobro je i prošao, po defaultu sa te visine trebal se raspast u 100 djelova da ga ni puzzle majstor ne bi sklepal.

Mora da mu je Chuck Norris dal zeleno svijetlo kao extra durability proizvod.

Raziel da li si siguran da je to samo do Picture Modea ili je tu ipak upaljen i nekakav motion smoothing? Ja imam stariji Samsung i kod mene je to pod Picture Options pa Motion Plus

moschus

Imam Auto Motion Plus opciju, ali to mi je uvijek ugašeno, nisam to nikad palio.

Možda sam trebao?

Raziel Ako ti je jerky probaj staviti na Clean ili tako nesto. Malo smootha sliku pa izgleda kao da su igre u vise fpsa a ipak nije nekakav soapopera efekt da je negledljivo.

Znaci telka Sony Bravia KE-65XH8096 Android 2020g kupljen 07.07.2021 u Sancta Domenici. Danas se upali kad ono banana. Mrtvi pixel se pojavio i stvorio 2 linije po cijelom ekranu. Jel postoji neki nacin za srediti ovo ili jedina opcija zamjena. Probao sam resetat sliku ali nis ne pomaze. Znaci tv koristen u boravku za netflix i zemaljske kanale i to vrlo malo korišten. Jel se moze uopce popraviti ovako nešto. Znaci bas ne vjerujem tv star ni godinu i pol.

1 / 4

S1r1uS

Kad je par mrtvih imas onaj pixel refresher i sa njim sam jednom uspio probuditi mrtav pixel ali ti imas cilu liniju mrtvaca. Mislin da bez servisa tu nema pomoci

S1r1uS ako je TV star godinu i pol, šalji ga na servis jer je pod garancijom. Paneli sui najskuplji dio TV-a te ćeš vjerojatno dobiti novi TV za zamjenu jer se ovakvi kvarovi uglavnom ne isplate popravljati.

Vozi u SD, pod garancijom je! Inace kao sto Picek kaze panel se ne isplati mijenjati :/

Da nema druge to su mi i rekli. Tlaka to skidat sa zida i pakirat. Sreca pa imam kutiju. Nosim ju odmah u servis tako da to sve ide brze. Nadam se da mi odobre zamjenu pa uzmem noviji model. Sto je sad aktualno od sony-a da nije preskupo.

S1r1uS ako imaju isti onda ces dobiti isti, a moguce je pošto je model iz 2020.

Ja sam cekao 3 tjedna isto sam mislio da cu dobit poklon karticu pa da uzmem drugi tv, na kraju mi nabavili isti. I moj je iz 2020 god.

Ali sam zadovoljan jer je tv dobar a dobio sam opet 2 godine garancije na njega.