fensisuperstar Fico ... bio je uspješan. no joke bro. za svog bi sina sravnio PoE servere sa lica zemlje.
prayer fensisuperstar i obrisat ću Path of Exile ssda ... I instalirati ga na drugi SSD. Koga ti lažeš 😂
Nightyx daj ju meni, imam kcerkicu koja stavlja dualsense na test više nego aloy, bacajući ga gdje god stigne, kad dobijem ruksak, onda cu ga spremit tamo jer još nezna otvorit torbu sama. hvala
darkfenix Nightyx Pusti ti to sta ona "ne zna" stari moj...daj joj 5min nasamo, vidjet ces da ce naci nacin kako doci do toga sto zeli, klinci su cudo...🤣😊
darkfenix Tzereen https://youtube.com/shorts/e1ujKlO8HCY?feature=share Evo ti mog malog majmuna,pardon, kcer... a i sin je tu, sad vec naraso...😊
Kaiserus Ja ću se prijavit da ga mogu nositi moja kćer, sin i posvojeni sin od 200 kila. U biti nosit će ga na leđima i ovu malu djecu unutra. Šalim se, dajte dečku koji je igrao dok ga 'ćera gleda i navija. To su uspomene za život djetetu.
Marcilius Svaka čast za ovu akciju i čestitke dobitniku👍 Najljepše je kad se djecu razveseli poklonima. Evo moja najmlađa prešla sa neispravnog kontrolera na pravo gejmanje(2,5 god).😍