FFA je dobio od Sonyja Horizon Forbidden West i turu mercha za nagradnu igru (koju možete igrati na našem Instagramu ovdje). A ovaj koji sam dobio ja osobno sam odlučio podijelit nekome s foruma.

Dobit će ga komentar s najviše reakcija. Brisat će se reakcije novih i čudnih FFA računa, a postovi onih članova za koje je preočito da su na forumu samo zbog giveawaya neće se uzimat u obzir.

Sutra navečer ključamo pobjednika.

Ne pišem zbog ruksaka, no vrlo lijepa gesta. Svaka čast @Fenix !👏

Istina.

Po izgledu se ubila za neku djevojčicu.
Doduše i moja će u školu za 4 godine, taman kad Horizon Forbidden West izađe na PC. 😆

Ruksak kupite za 20 eura za školu, a ovo je šteta izraubat tako. Najbolje na neku policu da figura.

Treba napuniti ruksak bilježnicama i pisaćim priborom pa onda dati nekom djetetu koje bi se tome izrazito razveselilo (znate na što ciljam). Nadam se da nije suluda ideja. 🙂

Fenix
    Ne znam meni je nekako tuzno drzati nesto tako prakticno na polici, nikad ne iskoristeno.
    Kao klinac sam imao par ruksaka ili slicnih stvari (sto iz geminga sto muzike i sl) ne da sam ih nosao nego sam na njih kacio svakakve prisivke i bedzeve, sve sto sam voleo.
    Onda kad pogledas te stvari posle par godina, tako obelezeni svim avanturama, malim ili vecim nesrecama...puno bolje nego da bleji na polici.
    Bolje da dete razjebe ruksak u skoli nego da ga neki matorac drzi izlozenog.
    Ali svakom svoje.

Nominiram Tuhya. Elden Ring može pričekati.

U svakom slučaju, onaj tko ga dobije može s njim što želi

AbelKOsMos Da, ja sam tako svojski iznosio Splinter Cell 1 torbicu za oko pasa (Special Edition izdanje za PC). Nema šanse da to stoji sa strane a mogu paradirati kao gaming gikčina uokolo.

A ovaj ruksak ne bih nosio jer ne volim orinđ. Da je Fortnite ruksak, zna se tko bi ga dobio i za koga bih lobirao.

Poklonite je Iceku pa može na put i u njoj nositi kolekcionarska izdanja koja je dužan, Icek novi Did Mraz

Eto i ja cu se prijavit, i to radi kceri koja me u nekoliko navrata trazila da igram onu igru sa curicom( Aloy dok je bila mala) da ona moze gledat.. bi bilo fora da ima torbu za skolu napravljenu po svojoj heroini! 😊

Giphy - Excited Season 3 GIF by The Simpsons
        Nemam djecu, ali ruksake nosim skoro svaki dan iako imam 30 godina u prdari. Razlog je taj kad idem u šumu krast drva trebaju mi slobodne ruke, i moram u nešto stavit bocu vode, slatkiše i rukavice. Pilu nosim u rukama jer ne stane u ruksak i oštetila bi ga tako. Sjekiru ne nosim jer sjekira se dosta čuje ako kradem drva. Nosim ruksak i kad idem u šetnju sa psom. Veliki sam fan slobodnih ruku u tim situacijama. Osim što sam fan slobodnih ruku, fan sam i te iste igre što je isto plus po mom mišljenju. Ruksak nosim i kad idem po kruh jer fino stane u torbu.
        Ako želite da izgledam stajliš dok kradem drva ili u drugim situacijama koje sam napisala slobodno glasajte za mene.

Edit: ako ga dobijem dobit ćete slike kako sa ruksakom kradem drva.
        Ps. Dobro čuvam stvari, s obzirom da i dalje koristim svoj ruksak iz osmog razreda.

Nije prijava samo pohvala za lijepu gestu. Svaka čast @Fenix na giveawayu nadam se da će ruksak otići u prave ruke 😃

Pohvala za gestu. Kapa dolje.

Ja se javljam jer mi (kak smo i pričali neki dan o kolektorskim izdanjima) fali ovakvih konkretnih stvari. Npr., onaj Ellie ruksak iz TLOU PII mi je bilo žao kaj nema kod nas.

Ovo bi mogao dat curi (koju pokušavam ufurat u gaming) da nosi kad idemo na Sljeme! 😀
          Taman joj pričam o Aloy i Horizon već tjednima.