wooddiebone Sabine je razmaženo derle. Koji je točno bio njen plan? Baciti sudbinu cijele galaksije u kurac, da bi došla i neobavezno se vozila s kornjačama zavaljena unatrag bez ikakvih briga u svemiru.
Ono kad su bili okruženi sa 100 troopera, najednom je troopera bilo samo 10 i igrali su se skrivača oko kornjača? Niko ne može pogoditi njih dvoje tamo?
Da ne govorim o tome kako Ahsokin brod niko nikad ne može pogoditi. Bez obzira koliko njih ih naganja. Prvo izbjegnu sve mine, pa 9 fajtera, pa bombardiranje i na kraju opet fajtere bez problema.
Ahsoka bez ijedne emocije je već postala cringe. Reunion njen s Sabine i Ezrom nakon što je mislila da je mrtva trebao je biti emotivan, a bio je bleh.
Nightsisters su bez problema triangulirale Ahsoku s kuglama, ali nisu mogle naći Ezru sve ove godine.
Thrawn prvo pusti Ahsoku da se izgubi u krhotinama. Nije bitna. Onda traži da ju nađu pa ju bombardira, ali onda ni to nije bitno, samo ju je htio istjerati. Onda ih je zadovoljno opkolio, ali ni to nije bitno, povucite ih natrag, iako je njoj ostao njen ship s kojim ih moze pratiti. Ne, ne, ja sam briljantan, hurdur, sve sam to isplanirao.
A da ne govorim da su fajtovi fakat s previše cutova i loše koreografirani. Zbilja od prequel trilogije nije bilo dobrih fajtova. Samo idu na neki lijepi setup, ko ona borba u crvenoj sobi, koja je mogla izgledati genijalno, ali je bila jedna od najbesmislenijih i jadnijih ikad.
Znači, ova me epizoda stvarno nanervirala u rangu kao Obi Wan. Sve ono što me nervira u star Warsima, ovdje je bilo prisutno u jednoj epizodi. Andor je za ovo, hvala bogu, čudo.
Vizualno je fakat divno, a naročito me zanima kuda ide priča jer to djeluje obećavajuće, ali ostalo je bilo jako djetinjasto i površno.