Krenuo sam 2013. dok je bio u kinu Europa pa se kasnije prebacivao u Baredo, a nakon toga u SC na Savskoj. Bilo je vrhunskih ekipa i poznatih lica koja danas gledamo u Potjeri.
Pub kvizovi
Ja moram priznati da imam dosta respekta za voditelje/organizatore kvizova. Jednom tjedno smišljat sva ta pitanja, pazit da bude kvalitetno, da nije ni prelagano, a opet da nije za ubit teško. I još koliko su neka pitanja imaginativna i kako meni nikad ne bi na pamet palo pitat na taj način ili nešto tako smislit.
Picek
Gdje uopće na pub kvizove izlaze ovi lovci iz Potjere i općenito najbolji kvizaši iz Zagreba/Hrvatske? Ovo nije samo tebi upućeno, nego ako netko zna. Jer baš bih se jednom htio okušati protiv kreme, čisto da vidim kolika je razlika, a i da postanem bolji. Mislim ja na kvizove idem zbog zabave, ali neću lagati, prilično sam kompetitvna osoba i rado bih što bolji rezultat ostvario, pa eto, htio bih se okušati i protiv jakih ekipa.
Bio sam par puta u ST. Znaju bit na dosta lokacija, ali smo mi isli u ovaj jedan kafic kraj studentskog kampusa. Vise sam isao iz zabave jer nemam bas neko pretjerano opce znanje koliko ima ovaj jedan nas prika iz osnovne sa kojim smo isli. Ono gdje sam jak je zemljopis i prirodne znanosti i kako koji sport. Ostalo ne bas.
Uvjerljivo najbolja atmosfera je tamo. Nigdje se ne toči toliko cuge, a da opet ekipa zna od onih najkompliciranijih to najbesmislenijih pitanja, i da svejedno nikad nitko nije prigovorio na težinu/jednostavnost ili nešto drugo. Poreč, Labin, Zadar, Opatija, Rijeka, svugdje sam doživio neka njurganja, prigovore oko nečega ili pak bude nabrijane ekipe, dok je Novigrad apsolutna majka.
ak nemaš minimalno znanje o igricama bolje ne ulazit u takve pubove, osim ak ne navrneš samo na pivicu, hehe! mogli bi mi nešto osmislit online za ffa drugove. ffa kviz u stilu kviskoteke, npr. igra asocijacije, to bi se dalo izvesti ovak prek portala a ostala kvizaška pitanja se mogu provjerit na internetu pa ne bi bilo baš dobro. već jednu igru imamo onu sa smajlićima.
Zato bi bilo dobra igra asocijacije jer to ne možeš nigdje izguglat a jedino ti može poslužit kao pomoć ak već imaš ideju kaj bi moglo bit.
Eto nakon 10 nastupa na IQuizu imamo 5 top 10 rezultata i 3 top 5 rezultata, ali nikako da dođemo do te pobjede. Ali past će kad tad. Preksutra je nova prilika. Prije par tjedana smo čistu pobjedu ispustili i to zbog prosipanja bodova na glupi način što je trenutno i najveća boljka naše ekipe. Ali dobro, još smo mladi, bit će bolje s vremenom.
U međuvremenu sam konstantno na 3 kviza tjedno, a čak gledam malo da se možda i ubaci 4. To bi moglo biti previše, ali stvarno obožavam kvizove i iskorištavam svaku priliku da odem na neki.
Evo moram se danas pohvaliti odlicnom partijom na Kvizu Petkom. Osobno sam prvi puta bio tamo, htio sam vidjeti kako izgleda najjaci kviz u Zagrebu. Zavrsili smo 5./15. uz rijesenost od gotovo 75% i bili par bodova i od Vukorepine i od Mederalove ekipe. Ako se ne varam, bili smo best of the rest (cak smo i pobijedili neke jake ekipe). Pobjedu je odnijela ekipa Jaka Rekcija koja vlada IQuizom.
Nitko u ekipi se nije iskazao nekim izvanrednim znanjem, rekao bih da su svi kvalitetno pridonijeli, ali smo odlicno suradivali i zajedno smo dosli do nekoliko zajebanih odgovora. Uz pobjedu na IQuizu, rekao bih najveci kvizaski uspjeh, cak i veci od pobjeda/postolja na nekim drugim kvizovima.