Sony je kupio Bungie za 3,6 milijardi dolara
Zapravo je ovo sličan deal (samo puno jeftiniji) kao MS i Acti. Acti će i dalje izdavati igre za PS, sve do jednom.
Tako će i Bungie.
Nisu dali $3.6 milijardi da svi naslovi budu multiplat.
Jeli ima neka igra od ovog studija da nije ko dosadna igra destiny ?
Niti je microsoft kupija activisiona da igre budu multiplatform niti je sony kupija bungie da igre budu multiplatform
Tzereen 6+
HideooKoojima Oni.
Nece bit destiny 3, rekli su da ce radit na 2 slj 5 godina
Radit će onda Bungie novi IP koji neće doći na Xbox.
Šteta novaca, i to kažem kao netko tko je utukao preko 3000h u Destiny 2.
Ma mislim da je ovo samo početak. Bit će tu još kupnji s obje strane. A onda sve fino upakirati u mjesečne pretplate, pa kud koji mili moji.
Sony Plus, Game Pass, Netflix, Disney+, Konzum+. Radit ćemo samo da si možemo platiti pretplate. Kakva hrana i higijena.
Flipper a to je sad pitanje,vjerujem da je teže Sonyu vratiti tih 3,6 mlrd nego MS-u 70 mlrd,tak da ako si zele vratiti tu lovu igre budu sigurno multiplatformi
99% da se neće odreći piceka.
Flipper
Bogami i ja mislim da ce biti jos lupanja s obe strane, neb me cudilo da Sony u skorije vreme opet objavi neku kupovinu.
Ocekivalo se....jebem ih obema.
Nisu mogli kupiti bolje. Sony nema jaku Mp ekskluzivu godinama. Neki bi se usudili reći još od Killzonea 2.
sandmancro
Pa ne znam baš. S nekom F2P hit igrom vrlo lako vrate barem pola iznosa. Uostalom, ne znamo je li ovaj deal cijeli u kešu ili nekih pola-pola, na koji rok otplate i slično.
AbelKOsMos a tko kaze da MS nebu isto jos nest uzel.....MS-u treba nest japansko i to pod hitno....tak da Sega,Equare,Bandai....biraj
[deleted]
Mislim da je ovo poprilicno dobra kupnja za sony nakon sto su izgubili cod. Bungie ce biti studio koji ce im napravit neku dobru fps ekskluzivu u buducnosti.
realno koliko je to dobar potez? koji IP ima Bungie osim Destiny? da li moze Bungie napraviti Sonyu dobru eksluzivu ?....moze,ali za to treba vremena
sandmancro
Bukvalno sam napisao da ce da kupuju i jedni i drugi.
Sto se tice Sege, prvo pogledaj cega je Sega deo i sta treba kupiti da bi se dobila Sega.
Nije da se nemoze desiti ali nije bas tako kako mnogi zamisljaji.
Razmišljanje na način Bungie ima samo Destiny pa je to pušiona tj. loša kupnja je glupost.
Bungie je studio od 900 zaposlenika.
Ja tu vidim veliki potencijal.
Sigurno nisu iskrcali 3,6 milijardi na lijepe oči.