fensisuperstar Ja još uvijek čekam onu vjest koja je veća od microsoft kupio acti blizz 😃 Brijac https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bungie_video_games makneš valjda samo halo igre i guess 😃
Tzereen Fico meni je drago kaj pišu ovako: Zvuči ko moja vijest, kaj ne? 😂 Sad još da kupe NieR i to je to! 😂
Brijac Flipper Moja 2 centa. 😃 Destiny 3? Da. Na Xboxu? Ne. I ja mislim. Destiny 2 za sve, ali sve sljedeće samo PS.
AbelKOsMos Znaci po nekima ovde treba samo da se pojavis i kazes : ej, kupljeni ste...ajd cao. Pa zar stvarno mislite da se tek tako vrse kupovine.
Flipper Zapravo je ovo sličan deal (samo puno jeftiniji) kao MS i Acti. Acti će i dalje izdavati igre za PS, sve do jednom. 🙂 Tako će i Bungie. 🙂 Nisu dali $3.6 milijardi da svi naslovi budu multiplat.
sandmancro Flipper a to je sad pitanje,vjerujem da je teže Sonyu vratiti tih 3,6 mlrd nego MS-u 70 mlrd,tak da ako si zele vratiti tu lovu igre budu sigurno multiplatformi
Miro Niti je microsoft kupija activisiona da igre budu multiplatform niti je sony kupija bungie da igre budu multiplatform