Ne znam gdje je bila pamet Codemastersu da izda igru bez imalo hypea i marketinga u ovom periodu.

GT7 izlazi za tjedan dana, a Elden Ring će pokupiti sav interes igrača na dan izlaska.

weky A zapravo se radi o kvalitetnoj arkadnoj igri.Na EA Play može se več sada isprobat 10h Trial.
    Nakrcali su brdo sadržaja.Nit blizu onog fijaska od GRID-a iz 2019.god.

Marcilius Imaš pod Trial sekcijom.GRID Legends.
      10h možeš isprobat.Al u Story modu možeš igrat samo do Chaptera 6.Onda imaš kupove za karijeru te ostalo.

Hvala vam dečki.👍 Uh to ću odmah probati, baš me zanima da li je dobra. Nakon ride 4 mi je sve kamilica🤣

Ma još bolje

👍
        😄
        😄
        1 / 3
        Nakon dirt 2 rally i sada ride 4(sado mazo) arkada dušu dala Inače, ride 2 top igra taman za ovakve kao ja Dok me ride 4 ubio u pojam, ali morati ću više vježbati.

Marcilius Isprobaj RiMS Racing
          I postat češ mehaničar za motore,a ne samo vozač.To je malo pretjerana simulacija.

master_x
            Ma ride 2 za karijeru, a ride 4 za laganu vožnju bez da se takmičim🙂
            RiMS Racing? Na to si mislio da je pretjerana simulacija ili na ride 4?
            Ako je teža od ride 4 što dalje od mene😂

Marcilius Na Rims sam mislio.Tamo moraš razmontirat motor na djelove da bi zamjenio i nadogradio neki dio na motoru,plus je ista igra kao RIDE 4 al sa samo 8 motora 😛

master_x Ti znači meni predlažeš horor motor igru

😝
                😂
                1 / 2
                Dosta mi je ride 4 za bol i patnju

Probao grid legends.
                Nije to loše za zabavu. Ovo je kao neki mix dirt 5, nfs i svašta nešta.
                Za društvo i djecu može proći i to na nekoj akciji.
                Ovisi koliko staza ima pa onda čekati special edition za 75 kn😊
                Onaj početak u Moskvi čini mi se, sve neke kričave boje, vatrometi, laseri...
                Šta im to znači? Kao i dirt 5, sve neke dugine boje.

Marcilius Ubrzo će GRID na -60% kao što je bio onaj prijašnji.Al za razliku od tog GRID-a iz 2019 god.,ovaj je jedno 5 puta bogatiji sadržajem,i bolji u svim aspektima.

Nešto tu ne štima čim ja sve pobjeđujem na hard🤣
                  Mislio sam da je neki bug, ali nakon par utrka sve pobjede na hard. Ne znam.
                  Ja jesam igrač za čistu peticu, ali od 1 do 10🤣, ali ovo je prelagano.
                  Ali, kao što ti kažeš kad bude na akciji pa uzeti special edition.

5 dana kasnije

jebiga sad, prešla baba s kolačima na kotačima, već je ožujak, kam to vreme leti majko mila?