Momci uzeo sam sa uzi.shop-a zato jer imaju košaricu di mogu pasteati to ovako. Ako ima di jeftinije u hr, može. Nije za mene, Meni je najbolje otići na caseking.de i složiti konfu koja mi stigne u hr. Sad ću pročitati sve pa vam odgovoriti, ovo sam u 5 min na poslu sastavio da se vrti oko 2000e. Možemo se tu zezati i usput pomoći liku ili se mislite raspravljati, pa ću otići sa ovim pitanjem bna reddit ili tako neke stvari. Ajomo se zabaviti i složiti konfu čovijeku da izvuče max za dane pare. A usput i ostane template za nekog drugog.
Cpl_Darac Nije cijena toliko koliko da je Neo stick od 3600-3200 sa C14-16 latencijom. za SSD znam ja sam napravio sa svojom konfom istu grešku pa sada idem kupovati još 1TB 908pro. A nek si proširi sa 2TB 860 šta je vrhunski. GPU je pljačka i tu je radi orijentacije. 3060Ti bi bila idealna. Što se tiće napajanja tu sam slab i osim EVGA i Seasonica nisam informiran i nisam stigao pročitati koje su im alternative (meni doma stoji Seasonic titanium od 750W)
chono Ram je skup, moj je koštao 300e za 2x16 3200 c14, neka ide sa 2 sticka, ja sam svoj uzeo na 2x16 da mogu kasnije kad mu padne cijena uzeti još jedan i igrati se sa tajmingom i sve ono lijepo šta sam naučio sa DDR2 rama 😉. Veliki sam zagovornik AiO postao, Artics, Lian li Gallahad i EK rade čuda sa tim.
pravednik Arctic, Gallahad i EK360 najjači Aio
fensisuperstar Da, to sam i saznao kad smo tražili ako je bolje kupiti RAM za moju konfu, švabo je rekao da je teže sad namjestiti tajminge, ali ako bude trebalo opet nije problem to nam napraviti samostalno. Ali da ćemo potrošiti popodne, hoćemo. Ili instaliramo cijeli kitod 64 ili 128 nanovo