Ne vjerujem da je Milanović promjenio išta u svojim mišljenjima i stavovima.
Čovjek trenutno nije vezan za stranku tako da ima slobodu govoriti što zapravo misli.
Nisam više onolko zagrijan za njega kao prije, ali još uvijek ga većinski podržavam i mislim da kao predsjednik radi dobro, ali oduvijek ima tendenciju birati krive bitke.
On predstavlja glas naroda, ipak je direktno izabran od istoga i ja mislim da se jednostavno trudi prikazati frustraciju vladom koja kola društvom.
To naravno nekima izgleda kao osobni obračun njega i premijera, ali ako se probamo sjetiti njegovog mandata kao predsjednika vlade i koliko su mu izvrtali riječi i izvlačili ih iz konteksta da bi ispao nekakav bolesnik, vidimo da ga kritičari promatraju kao tipičnog političara, što on nije.
Pratim ga od početaka i nije mi niti jednom izazvao trunčicu sumnje da se radi o poštenom i iskrenom čovjeku koji je do svega došao svojim radom.
Nigdje desno on nije otišao. Svi njegovi "desniji" stavovi izgledaju kao desniji samo zato jer je do tada bio vezan za lijevu stranku, a zapravo se radi o čistim centrističkim stavovima.
Kad kritizira srpsku vladu, to nije desničarenje nego zdravi razum, samo ljudi to nisu od njega očekivali dok je bio u SDPu.
Većina njegovih izjava je zdravorazumska, a oni koji imaju problem sa njegovim jezikom, ne razumiju da bez takve direktne komunikacije u ovoj zemlji se neće dogoditi ništa.
30 godina je državni vrh pristojan i miran i to nas je dovelo tu di jesmo. Privid pristojnosti na političkoj sceni je beskoristan i kontraproduktivan.
Postoje teme koje treba raspraviti sirovo i direktno, a Milanović nema strpljenja za kriminalce u odijelima.