Milanović nije konjušar kao 95% naših političara.
Rat u Ukrajini (i Rusiji)
- Uređivano
Heat Mozda, ali jel ista s time postigao sto okolo hoda i laprda pizdarije?
Cak i da ima istine u tome sto prica koju korist Hrvatska od toga ima?
Vidim da mnogi kritiziraju polozaj Njemacke u sukobu Rusije i Ukrajine ali oni su mudri jer trenutno sjede izmedju dvije stolice, ovisni su o ruskom plinu a s druge strane imaju relativno veliki utjecaj u NATO-u sigurno da ne zele razljutiti Ruse nikakvim najavama. Zoki bi do sada to sve sjebao i razljutio obje strane.
Ni jedno ni drugo nije baš mudro.
Heat Haha, pa ja nisam hdz-ovac, samo primjecujem da se Milanovic u zadnjih nekoliko mjeseci ponasa kao pijanac u kafani a ne kao predsjednik i to za ugled drzave nije dobro. Jos kad pridodamo Sincica i Kolakusica koji nas sramote po EU parlamentu stvarno mi nije jasno kako takve ljude mozemo birati.
Ali jbg postoji odredjeni obrazac, ako se ne bira HDZ onda se bira trenutno najaktivniji populist na politickoj sceni.
Hrvatska je ko avion, imamo lijevo i desno krilo, jedno bez drugog ne ide.
Kako god bilo, pod vladavinom ove dvojice u zadnjih 10 godina, nas ima 400.000 manje i to se neće promijeniti.
Garrus_V Jos kad pridodamo Sincica i Kolakusica koji nas sramote po EU parlamentu stvarno mi nije jasno kako takve ljude mozemo birati.
Jednostavno je, kod izbora za EU parlament je još niži odaziv (na zadnjima je bio nešto oko 29%) nego za parlamentarne (obično oko 50%), pa onda postoji još veća šansa da na površinu isplivaju politički marginalci i mrtvaci poput Sinčića. Realno, u ovom trenutku bi i Škoro tamo prošao i to ti sve govori.
Shvatite jednu stvar, Vlada je uvijek ogledalo naroda.
kod nas ako narod bira vladu onda bi ta teza bila istinita ali narod ne bira vladu, to je sve parodija, namještanje glasova, gorje nek na euroviziji. to možeš vidjet kad se ispituju ljudi po cesti i svi pljuju po sadašnjoj vladi pa kak su onda pobjedili, ko je tu lud, narod nije, on uvijek pljuga.
Al ga kopa.
Milanović i Kolakušić su praktički jedini koji odskaču od ovog političkog šljama koji nam "vodi" državu i jedni od onih za koje mogu reći da imaju svoj stav i mišljenje te ih nije strah izreći ga.
Ne namjeravam ulazit u političke rasprave, nema teorije. Nisam ni nešto potkovan za to kaj se znanja tiče, cijelog života se držim što dalje od toga, premda je nemoguće izbjeć razne vijesti i bit totalno neupućen.
Al da mi je čudno vidjeti toliko negativnih komentara za ovu dvojicu, je. Zbog toga i ovih par redaka, jel..
Diplomacija? Kakva diplomacija? Nismo mi u sukobu sa rusima.
Nemamo veze, ni najmanje.
Kojim se poslom baviš?
Privatnik jel tako?
Govoriš nonšalantno kao da je to Call of Duty.
Svako imalo normalan želi izbjeći ovaj sukob. Badava biznis i pare, sve će propasti. Svi će osjetiti posljedice, ti kao civil možda najviše.
Milanović je vrhovni zapovjednik i stoji iza svojih riječi, neće slati nas kao topovsko meso za 3 vile i 2 auteka.
Ne mogu reći niš protiv ali Zoki sazrijeva u svojoj političkoj karijeri. On je dobar poke za Plenkija jer bi se Plenki uspavao!. Mislim da se noviji ratovi od prvog svjetskog na ovamo planiraju unaprijed jer to je tad pravi reset za rošadu društva i ako je plan pao da bude u Ukrajini tad će ga i biti.