Još godinu dana bi mogao potrajat rat u Ukrajini. Tak obično i traju ti sukobi. Naš domovinski je trajao 4 g. 1 i 2 svj 4 g.

stitrek ti si svjestan da su i ti mediji koje ti smatraš masovnima jednako masovni kao ovi koji su "protiv" njih? Čak i imaju daleko veću gledanost od standardne TV preko interneta .

Nije mi jasno da padaš na taj trik, "ljevica protiv desnice". Pogotovo jer je sva ta propaganda usmjerena na američko tržište i svi tu likovi nikakve veze nemaju s nama.

Ovakav odgovor (točan) rijetko vidim a još rjeđe da netko napiše na gaming forumu.

somethingwrong

Nisi procitao moj post detaljno, ovdje se radi o mozaiku informacija koje te donekle približavaju pravoj istini, RFK Jr. prica ono što je "kontraverzno" za ljeve i desne, a o atentatu njegovog oca cu više vjerovati njemu direktno nego "oficijalnim" informacijama troslovnih agencija.

Ja samo znam informaciju da je tata od Woody Harrelsona bio hitman i da je bio uključeni u atentat na JFKa i ta informacija mi je astronomski zanimljivija od ičega kaj ovaj sad Kennedy ima za reći da si kupi političke poene.

stitrek nije pitanje kome čemu ćeš vjerovati i nije ni bitno. Ono šta je bitno i čemu služi sva ta propagandna mašinerija s "obe" strane nije da ne saznaš što tražiš ili da čuješ pogrešan odgovor, nego da nikada ne postaviš pravo pitanje.

To je prva i najbitnija faza uspješne manipulacije, ne postaviti pravo pitanje, čak i ako osjećaš da nešto nije u redu tvoje istraživanje neće otići dalje od momenta u kojem naiđeš čak i na trunku podatka koji potvrđuje tvoj cognitive bias. I tu je već gotovo i nema ničega i nikoga tko te može uvjeriti u suprotno, jedino je moguće da se više radikaliziraš.

TITANXIS Još godinu dana bi mogao potrajat rat u Ukrajini. Tak obično i traju ti sukobi. Naš domovinski je trajao 4 g. 1 i 2 svj 4 g.

Građanski rat u Ukrajini traje već 10 godina nažalost.

somethingwrong

Kao što rekoh, više (ali ne potpuno) cu vjerovati RFK Jr. oko atentata njegovog oca i strica nego oficijalnim mainstream izvorima.

Ako je tebi sve manje-više relativno u moru informacija oko ove teme, onda nema smisla da se zamaraš uopce, potpunu istinu necemo znati ali barem postoje indikacije i sumnje za koje treba postavljati dobra pitanja.

stitrek

Ma sve ok, samo nema puno smisla lomiti glavu oko stvari koja se dogodila prije 80 godina, a ljudi koji su tada potencijalno bili u vrhu "deep statea" su odavno mrtvi.

Sve je uvijek jednostavnije nego ljudi misle, a prdonje koje vuku konce ne vuku konce u nekim zamračenim prostorijama dok sjede oko nekog okruglog stola u nekoj tajnoj sobi nego su hrpetina Keruma masne brade koji si međusobno rade usluge i super im je kak su utjecajni.

wooddiebone Ma sve ok, samo nema puno smisla lomiti glavu oko stvari koja se dogodila prije 80 godina, a ljudi koji su tada potencijalno bili u vrhu "deep statea" su odavno mrtvi.

60 godina oficijalne laži se preslikava na sadašnjost a možda ce i tema oko rata u Ukrajini za 60 godina razotkrivati razne laži.

Kljucno pitanje je zašto nisu pušteni potpuni dokumenti oko JFK atentata, Trump je imao tu mogucnost, Biden isto…vjerovatno što se skrivaju laži koje bi mogle imati veliki utjecaj na sadašnje stanje u US, 60 godina nije toliko daleka prošlost a vecina organizacija koja je umješana je i dan danas aktivna.

Sve u svemu kupus i komedija, bili kauboji i ostali kauboji🤣

10 dana kasnije

Distrakcija, provokacija ili US frakcija želi kontrirati "Biden" politici, kupus goes on😁

herc

Interesantno je sve to, ali opet treba gledati sa velikom dozom pronicljivosti, Tuckerov stari je bio zaposlenik abecedne agencije🕵️‍♂️😁

Koje je govno ovaj Carlson, izjaviti da je on prvi zapadnjacki novinar koji je htio intervjuirati Putina. Cak ga je sam Peskov opovrgnuo i drugim rijecima rekao da je on jedini novinar kod kojeg pristaju na intervju jer zna da ce gurati njihovu agendu.

Svijet je otisao u kurac i cini mi se da ce se ovdje dogoditi najbrza uspjesna revizija povijesti pa cemo ukrajince za nekih 15 godina smatrati onima koji su napali jadne ruse.

Garrus_V

Sve oko ovog rata se svodi na resurse, klasicni proxy rat velikih sila, US i Rusije…ništa novo pod Suncem.