AbelKOsMos Kandak sam vise vremena proveo igrajuci PC prosle godine. Mada tu nesto ne stima, sigurno sam tamburo recimo Tsushimu i days gone vise od 19 sati. Jebem li ga.
Tuhy Pristojna satnica. Ninja i jbni MK11 očekivano, al mislim da bi Hades moral bit na listi jer sam utuko 100h+ u njega.
blade Analiza ne valja kurca. Piše odigrali ste 71 sat online, ali je zato tu 170 sati Overwatcha i 82 sata Warzonea, oboje igre koje ne mogu igrati offline.
TITANXIS Igralo se malo morgen, ma sramota a inače onaj link nekaj ne štima sa njim, javlja grešku o isteku vremena a odmah se učitalo jel vama to pisalo?
weky Ma bokte 1500 sati. Znači radi u dućanu, jede, loče, spava i ostatak vremena igra. Jel stigne jebat štogod osim Mireka?
Tuhy weky Znači radi u dućanu, jede, loče, spava i ostatak vremena igra Jebi se s jelom, 21 kilu sam skinuo. Sad došo s posla i umjesto da udarim po pašteti ja muzgam jebene indijske oraščiće 😩 Zamisli tek kad počnem jebat kako će ić kile dolje 😍
darkfenix escoban Nije...ali u Svicarskoj sam trenutno, valjda zato me baca link na njihove neke stranice.