sanzo Flipper ni ikakvu fizicku potrebu, to je 250 punih dana, prakticki svo budno vrijeme u jednoj godini
escoban Koja je to igra opce ? Prvi put cujem za to : https://www.metacritic.com/game/playstation-4/black-desert
vlinders he he to je MMO , kad ides spavati , prebacuje se na lifeskill karakter i stavlja se da se nesto procesira
vlinders ovo je MMO sa raznim lifeskill mogucnostima , neke stvari moras rucno odraditi , neke jednostavno naredis u par minuta i rade se automatski po 5-6 sati . Igra je kompleksna i duga . Recimo top tier brod sam radio 3 mjeseca 🙂
Fenix vlinders ja sam čuo samo najbolje o Black Desertu, to je valjda jedini MMO koji bi mogao igrati danas. Navodno je ekonomija nepoderiva, odnosno nema inflacije, što mi je bitno u takvim igrama
foggy Nexus Mene više brine račun za struju i trajnost plejke s takvom satnicom, nego sve ovo ostalo. Iz iskustva ti mogu reći da je PS4 Pro model nepoderiv. Preživio je mojih par ranijih godina koji imaju ovakvu satnicu (i base model u početku), a ja ga nisam ostavljao da radi preko noći, nego sam ga igrao preko noći 😃
vlinders Kad nisam kuci , stavim igru na ps4 i spojim se preko mobitela . Kad sam kuci onda je vrtim na ps5 racun za struju je normalan , oko 400 kn