Prilika za neku "zaradu" iako trenutno ne možeš izvući pravu lovu iz Veve platforme.
Ako dovoljno rano uđeš i nafarmaš gemova, jednom kad stave isplatu ćeš moć nešto izvuć.
Naravno, kupovna cijena je 1 gem=1 dolar, a prodajna će vjerojatno bit 1 gem=0.3 dolara.

Ja težim mišljenju da će se to urušit.
Sa kriptovalutama bar imaš mogućnost manipulacije neovisno o nekom servisu tako da je vlasništvo pravo, ali ovdje prihvaćaš Terms of Service neke platforme koja to sve diktira i vlasništvo nad nekim NFTom je nepostojeće jer blockchain nije prava stvar.

U slučaju da Veve recimo propadne, nemaš više ništa.
Još uvijek si vlasnik NFTa i to je zapisano na blockchainu, ali blockchain nije prava stvar tak da nisi vlasnik ničega.

Nightyx pozdrav i tebi, da nisi otvorio neku novu temu ne bih ni znao ono, gdje si? jer te ne viđam baš u aktualnim temama. Nemam niš reći za ovu temu, tek tolko da te pozdravim, bok!

TITANXIS ja sam kamper, ne pricam puno, ali sve vidim i sve cujem

gusterko mora se okretat lova, inace djabe sve

fensisuperstar

Odličan video. Skoro da me natjera da kupim jedan u nadi da ću pronaći naivca koji će ga kupiti od mene.

Reći ću vam ono što sam rekao kad je Bitcoin bio par dolara: "Manite se ćorava posla, nikad od toga neće biti ništa."

Flipper poanta priče je i da ako godinama ustraješ u nekoj gluposti, da će uspjeh naići na ovaj ili onaj način. Ima moj respect

A što se tiče samih NFT-ova, dajte mi neke argumente zašto ih mrzite osim zato što ih je popularno mrziti. Nisu mikrotransakcije u igrama jedini način njihove implementacije, niti su ove debilane sa prodavanjem slika ono što donosi budućnost.

Čovjećanstvo će u budućnosti na neki način morati riješiti problematiku vlasništva digitalnog sadržaja. Bilo to pod NFT imenom ili pod nekim drugim, funkcionirat će na sličan način, jedinstvenim zapisom na decentraliziranom blockchainu. Barem se nadam

Ubij me odma što se nisam ja toga sjetio ranije. Inače, ne zajebavam se kada mislim da možda treba uzjahati ovaj početni val dok ima dovoljno budala koja će otkupiti od tebe neki nft i dok im vrijednost ide gore. Prsnut će taj bubble, al nije se još ni napuhao.

@Fenix

ali ovo uopće ne rješava pitanje vlasništva, dapače, ovo radi još veći problem po tom pitanju. Intelektualno vlasništvo na internetu se da zaštiti ako znaš što radiš. Imao sam sam jednom disertaciju s profesoricom autorskog prava na temu korištenja likova iz lotr-a na stranicama online kasina koja je bila dobar prikaz toga kako su se vlasnici prava na likove obranili. Ovo stvara samo veći problem i potencijalne sporove jer sam gotovo siguran da će vlasnici NFT-a tvrditi da su vlasnici sadržaja, iako nisu.

Dajte onda prijedloge što da radim? Jer i ja bih se opario. Da hvatam u teglice svoje prdce i vodim zapise kakav je koji bio? Ono, podmukli tihomir, preko govneta, na prazna crijeva i sl? Treba uzet pare.

blade to su stvari koje će se rješavati u hodu. Poanta je da se NEKAKO treba zaštititi, a to će se dogoditi na ovaj ili onaj način. Nisam pravnik i nemam pojma o tome, ali LotR pokriva zaštitni znak. Pronaći će se rješenje kako će koegzistirati ta dva svijeta. Zvalo se rješenje NFT ili nekako drugačije, bit će na blockchainu.

Twitter je mrtvo govno koje treba raketirat nuklearkama

ali,

valja proučit kako to ide s NFT-ima, da vidimo da li se okrenut ikakva parica