fensisuperstar sorry sto ne pratim vijesti.
Xbox je kupio Activision. Što će biti s Call of Dutyjem na PlayStationu?
Further from Phil Spencer on the exclusivity issue: “I’ll just say to players out there who are playing Activision Blizzard games on Sony’s platform: It’s not our intent to pull communities away from that platform and we remained committed to that.”
Imenjak pošten čovjek.
maverick tebe treba remasterati
Šta što će biti...ne moram ga ni kupiti, kao da moram...baš me briga...mislim da nas je dosta takvih, past će im promet logično ako nešt kemijaju
fensisuperstar ali kakve veze imaju potezi Blizzarda sa kvalitetom tih fransiza? Kako igra zbog lose popularizacije nekoliko godina nakon release datea moze iz vrhunskog proizvoda postati prosjek?
Ti pises sto se dogadalo sa serijalima godinama nakon izlaska i na temelju toga zakljucujes da su prosjek. Nema mi to smisla iskreno.
Dovoljno je baciti prve taktove gitare za D4 ili kratki trailer za SC3 i prodavat ce se ko mutavo. MS to zna, znaju i igraci.
Onak, pitanjce, bas me zanima u biti da li sam jedini na forumu koji nikad niti jedan COD nije odigrao..? Imam jedino nekih 3-4 sata u WW2, odustao jel mi je bezveze bila ..
nisi jedini
Apsolutno se slažem s ovim i općenito s onim što je Chono napisao ovdje. Ne samo da su im igre suludo popularne nego su i izuzetno kvalitetne. Skoro sve što je izašlo s imenom StarCraft ili WarCraft je 90+ (osim Reforgeda), Diablo isto tako, Overwatch je nekoliko godina bio uvjerljivo najpopularniji multiplayer FPS i da su ga vodili iole pametni ljudi i danas bi to bio umjesto igre koja se gasi. No, opet, ovo potonje je isto stvar popularnosti i trenda, a to se ne može izjednačiti s kvalitetom. Možemo svi mrziti Blizzard najviše na svijetu, ali da sutradan dropa vijest o StarCraftu 3 ili Warcraftu 4 ljudi bi podivljali. U treptaju oka bi 90% internet ratnika zaboravilo na svaku vijest o grozomornim uvjetima u firmi i kupilo bi te igre Day One. Treba li ih osuditi za apsolutno sve u zadnje 3 godine ovog cirkusa? Apsolutno. Ali da imaju jednu od najjačih lista igara po pitanju kvalitete otkako je gaminga to je jasno kao dan.
Možda si upravu, ali opet nedavno smo vidjeli da je Disney kupio Fox pa nije bilo riječi o monopolu. Mislim da je veći problem tu japanska regulativa i zakoni jer buyout njihovih kompanije od strane inozemnih nije baš najjednostavnija stvar na svijetu. 1999. je M pokušao kupiti Nintendo ako se ne varam, pa je zapelo na tome, no nije bilo govora o tome da bi kreirali monopol i time prekršili ikakve norme.
chono prva stvar rekao sam propalo. starcraft je odlicna igra, ali za jedan esports naslov je totalno mrtva, a diablo 3 je trenutno loša igra. Već je dugo vremena loša igra. Priča ti netko tko aktivno igra tu lošu igru, i ima tisuće sati u toj lošoj igri. Trenutno warcraft, world of warcraft, diablo i starcraft kao IP nisu ni priblizno jaki kao što su nekoć bili. Ne pričamo o tome da su igre ostarile, pričamo o tome da franšiza nije više toliko jaka.
blade Mislim da je veći problem tu japanska regulativa i zakoni jer buyout njihovih kompanije od strane inozemnih nije baš najjednostavnija stvar na svijetu.
Baš sam danas pročitao da bi se vjerojatno japanska vlada u to umiješala i stopirala. Isto bi vjerojatno bilo i u slučaju da netko od velikana pokuša kupiti Ubisoft. Navodno su Francuzi jako rigorozni oko kontrole monopola.
Kad ste kod Japanaca, čini se da je Sony (šuška se već duže) kupio Square - Enix. Možda čak objava ovih dana.
- Uređivano
blade 1999. je M pokušao kupiti Nintendo ako se ne varam, pa je zapelo na tome, no nije bilo govora o tome da bi kreirali monopol i time prekršili ikakve norme
Nisu uspjeli doci ni do celnika Nintenda i ismijali su ih. Sam Microsoft je to potvrdio. Nisu imali nikakve sanse da ih kupe, iako se Microsoft nadao.
Neki su zaboravili da je Activision svojevremeno kupio prakticki pola gaming industrije"
"After bringing the company back to profitability by 1997, Kotick spent the next decade expanding Activision's products through acquisitions of an estimated 25 studios"
I sada je taj isti Acti kupio Microsoft, ali sada je drama. Realno ne moze me biti vise briga. Uzemem gamepass, odigram sta mi pase, ukinem pretplatu i tako u krug.
Ne znam kaj da mislim tu.
CoD je Activisionova najprofitabilnija franšiza, a od svih platformi, vjerujem da se daleko najbolje prodaje na PSu.
Nisam siguran kolko je pametno MSu odreći se tog djela profita kad su već tolko dali za akviziciju.
Malo su nas prevarili kad su nakon najava neekskluzivnosti ipak najavili da sve Bethesdine igre neće izlaziti na PS, ali nekak mislim da bi sa CoDom mogli opet okrenuti ploču.