Xbox je kupio Activision. Što će biti s Call of Dutyjem na PlayStationu?
- Uređivano
chono brand jebote. ime. Starcraft je esports igra, a a diablo je igra koju se ne igra.
d2 remaster je koliko dugo pucao? D4 je casual igra. Na kraju je Diablo Immortal najbolji diablo u zadnje vrijeme.
Titalfall 2 je vrhunski naslov pa je propao najgore zbog EA. Đaba sve što je igra 90+ po kvaliteti.
sve su to dobre igre ali nitko ne priča o njima, playerbase je mali i ništa se ne radi da se marketing istih poboljša.
Možda Microsoft uspije sve to nekako vratit nazad. Obnoviti stare gigante. Jer do sad su samo skupljali prašinu.
maverick ponasa se ko da je njega bobby zlostavljao lol. Sad najedared ne valja nista od blizarda.
nemoj pričati gluposti molim te. ja duže vrijeme pričam ovo. Pričam i protiv Bobby Koticka i protiv lošeg vodstva activision blizzarda.
Izletio si iz paštete stari.
fensisuperstar i to sa Bobbyem nemam uopce pojma u cemu je rijec? Jel on silovao te zene ili su mu same dale nas vec cega?
maverick i to sa Bobbyem nemam uopce pojma u cemu je rijec?
fensisuperstar sorry sto ne pratim vijesti.
Further from Phil Spencer on the exclusivity issue: “I’ll just say to players out there who are playing Activision Blizzard games on Sony’s platform: It’s not our intent to pull communities away from that platform and we remained committed to that.”
Imenjak pošten čovjek.
maverick tebe treba remasterati
Šta što će biti...ne moram ga ni kupiti, kao da moram...baš me briga...mislim da nas je dosta takvih, past će im promet logično ako nešt kemijaju
fensisuperstar ali kakve veze imaju potezi Blizzarda sa kvalitetom tih fransiza? Kako igra zbog lose popularizacije nekoliko godina nakon release datea moze iz vrhunskog proizvoda postati prosjek?
Ti pises sto se dogadalo sa serijalima godinama nakon izlaska i na temelju toga zakljucujes da su prosjek. Nema mi to smisla iskreno.
Dovoljno je baciti prve taktove gitare za D4 ili kratki trailer za SC3 i prodavat ce se ko mutavo. MS to zna, znaju i igraci.
Onak, pitanjce, bas me zanima u biti da li sam jedini na forumu koji nikad niti jedan COD nije odigrao..? Imam jedino nekih 3-4 sata u WW2, odustao jel mi je bezveze bila ..
nisi jedini