• Gaming Vijesti
  • Xbox je kupio Activision. Što će biti s Call of Dutyjem na PlayStationu?

master_x i kakve to veze ima sa originalna prva dva diabla i StarCrafta koji su bili maestralane igre?

chono brand jebote. ime. Starcraft je esports igra, a a diablo je igra koju se ne igra. 😃
    d2 remaster je koliko dugo pucao? D4 je casual igra. Na kraju je Diablo Immortal najbolji diablo u zadnje vrijeme.
    Titalfall 2 je vrhunski naslov pa je propao najgore zbog EA. Đaba sve što je igra 90+ po kvaliteti.
    sve su to dobre igre ali nitko ne priča o njima, playerbase je mali i ništa se ne radi da se marketing istih poboljša.
    Možda Microsoft uspije sve to nekako vratit nazad. Obnoviti stare gigante. Jer do sad su samo skupljali prašinu.

maverick ponasa se ko da je njega bobby zlostavljao lol. Sad najedared ne valja nista od blizarda.

nemoj pričati gluposti molim te. ja duže vrijeme pričam ovo. Pričam i protiv Bobby Koticka i protiv lošeg vodstva activision blizzarda.
    Izletio si iz paštete stari.

Further from Phil Spencer on the exclusivity issue: “I’ll just say to players out there who are playing Activision Blizzard games on Sony’s platform: It’s not our intent to pull communities away from that platform and we remained committed to that.”

Imenjak pošten čovjek.

maverick Ima veze sa Diablo 2 remasterom.
        Ja sam stavio post gdje je ebeni DRM i nemogučnost igranja plaćene igre ukoliko se u 30 dana ne spoji na net.Nešto što se 5ralo M$ kad je htio slično uvest sa Xbox One a ovi sad uveli taj DRM u igre.

Šta što će biti...ne moram ga ni kupiti, kao da moram...baš me briga...mislim da nas je dosta takvih, past će im promet logično ako nešt kemijaju

fensisuperstar ali kakve veze imaju potezi Blizzarda sa kvalitetom tih fransiza? Kako igra zbog lose popularizacije nekoliko godina nakon release datea moze iz vrhunskog proizvoda postati prosjek?
          Ti pises sto se dogadalo sa serijalima godinama nakon izlaska i na temelju toga zakljucujes da su prosjek. Nema mi to smisla iskreno.
          Dovoljno je baciti prve taktove gitare za D4 ili kratki trailer za SC3 i prodavat ce se ko mutavo. MS to zna, znaju i igraci.

Onak, pitanjce, bas me zanima u biti da li sam jedini na forumu koji nikad niti jedan COD nije odigrao..😁? Imam jedino nekih 3-4 sata u WW2, odustao jel mi je bezveze bila ..

darkfenix pa meni je isto CoD toliko bitan baš kao što sam ja za ljudsku rasu. Znači, nebitan skroz. Ali da, jako je popularna igra. Recimo Vanguard je najlošije prodavan CoD zadnjih nekoliko godina, ali je svejedno najprodavanija PS i Xbox igra godine.