Koliko imam kupljenih igri, a nisam ih odigrao do kraja ili niti počeo. Tako da me ništa ne brine. Da više ne kupim ni jednu imao bih igrati šta sljedećih 5,6 godina.
Tada sa 53 možda stavim sve te igre na hard i kako sam dobar igrač završio bi tamo do 65 ako posluži zdravlje.

Pa samo fallout 4 na ps4 kolega već 40 puta počinje ispočetka. Koliko errora igra ima, a on u 57 godini bojim se da će otići sa ovoga svijeta igrajući fallout 4 po 89 put.
Ne zamjerite, popio sam previše kava pa me drma tlak pa malo buncam😎

fensisuperstar

Kaj ti sad tu stavljaš to?
Kakve to veze ima sa MS kupnjom Activision Blizzarda?

Jedino kaj je tu bitno je kakav će bit Call of Duty.

buz renda right now:
Giphy - johnny depp 90s GIF

@wooddiebone
    Iskreno nisam znal da si ko maverick i prayer, ne kuzim cemu ovo, mislis fakat da smo nas dvojica ili bilo ko na forumu tuzni ili nekaj?? Jednostavno smatramo da nije okej potez, ponekad si fakat seronja, a ponekad bi ti dal ruku, ko da si podvojena licnost.

@renda
      Ja ti to onak neozbiljno okačim gif na forum.
      Ne prenosim svoje emocije na ovakve teme.

Smješno mi je samo.

A i vi ste na moj post odgovorili uvrijeđeno, a ne ja na vaše.

@wooddiebone ajd nije prvi put da si izazval manji rat na forumu i onda se makneš i jedeš kokice i samo svako toliko poliješ ekipu sa benzinom i nekom daš šibice. Jednostavno provokacije ovog tipa stvaraju toksičnost i onda netko pukne nekom jebe mater dobije ban a ti digneš ruke:"ja sam tu samo s biciklom". Nemreš tako 🙂

MS je mogao mnogo jeftinije povećati bazu Game Pass preplatnika, npr. da su povećali broj podržanih regija u Netflix stilu. Logistiku već imaju za ostatak MS proizvoda. Ali jbg, namirisali su krv ranjene zvijeri.

Flipper

Flipper bezveze? Call of Duty svake godine zaradi para vise nego sve microsofte igre skupa u par godina.. u najmanju ruku jako tesko da su bacili pare..

Sony bi sutra trebao izbaciti trailer za The Last of Us remake 😃 da malo vrate vodu na svoj mlin.

Po meni šupski potez ali šta je tu je. Od navedenih serijala jedino mi žao Crasha, Sekiro (sigurno će sad izaći dvojka), Tony Hawk. Tu i tamo kampanju od Coda ali uvijek bi posudio igru.

Čini mi se nestvarno da sljedeći Cod neće izaći za plejku jer se na istoj najviše prodavala.

Kako god, ništa me neće spriječiti da kupim/posudim drugu konzolu zbog nekih naslova (vas gledam TES i Fallout). Od Nintenda ionako uvijek kupim jer nema šanse da propustim Zeldu i Metroid.

Nakon što sam napokon prestao grcati u suzama, da i ja iskomentiram

Po meni ovo zvuči kao redovan posao xboxa,čekaj da studiji padnu sa vrijednošću pa ih sve "spasi" i kupi.
            Zašto bi morao sam nešto raditi kad možeš to kupit.
            Amen

Govorim ja cijelo vrijeme da su ekskluzive govno za krajnjeg korisnika, a često i za developera. Prije ili kasnije osjeti to svaka platforma tj. tabor gamera.

wooddiebone Ja nisam uvrijeđen, meni je smiješno kak ga sapunjate jedan drugome svaki put kad bude neka vijest koja je loša za gamere. Normalni ljudi vide, a neki su i objasnili objektivno zašto je to dugoročno loša vijest za sve gamere. Vi vidite samo Sony jer ste s njim opterećeni. Ali nije da smo iznenađeni, standardi su vam uvijek jednako niski. Ako ništa drugo, nitko ne može reći da niste dosljedni.

fensisuperstar

Apsurdno je da ja moram unaprijed krojiti svoje postove i prešućivati nešto zato da ne bi nekom prebacio sklopku na nebuloze.

Gif je bio odgovor na provokaciju, ne zanima me dalje rasprava o tome. Hvala.

buz
              Žao mi je da ti to tak shvaćaš jer ja ne mislim na mavericka dok pišem postove, a vjerujem ni on na mene.
              Zapravo više sam navikao da me popljuje čovjek.

Ontopic:
              Spider-man mi je zapravo odličan primjer zašto podržavam ovakve akvizicije i ne vidim razloga da se na ovo gleda imalo drugačije.

Postoji jako puno fanova Spider-mana koji su bili ogorčeni kad je Sony najavio igru kao PS ekskluzivu.
              I da, žao mi ih je kaj nisu mogli ili još uvijek ne mogu odigrat to, pogotovo zato jer je Spider-man uvijek bio multiplatform igra.
              Ipak, taj potez Sonya nam je dao najbolju Spider-man igru IKAD.
              Nitko od vas tada nije komentirao da je to anti-consumer potez.

I pazi, ja sam imao PS2. Između svih tih PS2 igara, htio sam igrati Halo i Fable više nego išta na svijetu, ali nisam mogao.
              Onda sam kupio Xbox 360 i onda sam igrao Halo i Fable, ali najviše od svega sam htio igrati Uncharted, Killzone i Infamous.
              Onda sam kupio PS3 i odigrao sam to.

Ekskluzive su kvalitetne igre.
              Više ekskluziva znači više kvalitetnih igara.

Ionako sve izlazi na PC tako da ako nekome baš tolko jako smeta, ne vidim zašto je problem prebaciti se na PC.
              Iako su cijene abnormalne, još uvijek se može složiti nešto za console level gejmanje na 1080p.

PLUS jaka konkurencija može jedino bit pozitivna za Sony i za nas gamere.

Tako to ide.

Ne nastaje ovako monopol nego se grade velika rivalstva i kvaliteta s obje strane.