Miro @foggy Evooo gaaa Demo je na switchu Kad san vec kod demoa bilo mi je cudno sto nigdi ne spominjes kako igraš DQ Treasures kad san probao demo jebiga igra za dicu
foggy Miro Evo kad postavimo stolariju do kraja i počupam pol kuće iznutra 😃 Malo mi je ludnica ovih dana, ali good to know, moram taj Sea of Stars probat, ili bolje ne da se ne narajcam.
maverick S obzirom da je combat turn based dosta mi se svidio i sudeci po demu, vrlo obecavajuca je ova igrica. Grafički jednostavno prekrasno izgleda, a ne mozemo ni ignorirati cinjenicu da legendarni Yasunori Mitsuda podpomaze na soundtracku.
foggy maverick I da je team napravio The Mesengera prije ovoga. Kompozitor im se kasnije pridruzio i ssve skupa to izvleda brutala
Torgue Osim na Game Passu, igra će na dan izlaska biti dostupna i na Playstation Plus Extra i Premium.
foggy Flipper Zašto turn based pobogu? Zato sta su i forumi turn based 😃 Doslovno . Jos malo, joj jedva cekam, samo da pissnje bude na razini Messengera, ono tam mi je bilo tak dobro uf
foggy Miro Konačno da si me poslušo i odigro ga. Meni je malo backtracking bio smor, ali 8bit i 16bit brije i mjuza su 10/10. Tak da puno očekujem od te ekipe. I kud bolje da rade (J)RPG 😃, turn-based