foggy https://www.gematsu.com/2022/07/sea-of-stars-adds-ps5-ps4-versions @Miro Evo, konacno da su dodali. Mozda su ga zato jos malo pomaknuli, ali i bolje jer kraj godine je pun svega
Miro foggy Ma bilo je ocekivano, a sto kazes mozda i bolje da se sve drugo odigra za ovu godinu i onda mirni u 2023 ako putin ne zasere sto
Miro @foggy Evooo gaaa Demo je na switchu Kad san vec kod demoa bilo mi je cudno sto nigdi ne spominjes kako igraš DQ Treasures kad san probao demo jebiga igra za dicu
foggy Miro Evo kad postavimo stolariju do kraja i počupam pol kuće iznutra 😃 Malo mi je ludnica ovih dana, ali good to know, moram taj Sea of Stars probat, ili bolje ne da se ne narajcam.
maverick S obzirom da je combat turn based dosta mi se svidio i sudeci po demu, vrlo obecavajuca je ova igrica. Grafički jednostavno prekrasno izgleda, a ne mozemo ni ignorirati cinjenicu da legendarni Yasunori Mitsuda podpomaze na soundtracku.
foggy maverick I da je team napravio The Mesengera prije ovoga. Kompozitor im se kasnije pridruzio i ssve skupa to izvleda brutala
Torgue Osim na Game Passu, igra će na dan izlaska biti dostupna i na Playstation Plus Extra i Premium.