@StarFox_N @Picek @Kaiserus @kauboj da vas odmah sve taggam
a ja sam 2m i trenutno vaga varira izmedju 141 i 145kg, bio sam nekad davno i na 160kg, valjd zbog depresije i korone itd…cijeli svoj zivot sam imao 80kg s krevetom, bavio se sportom, al eto otisao u irsku, otkrio kupone za mek, burger king i eto dosle kile…
odkad sam krenuo u gym s trenerom, idem 3x tjedno po 1h, on mi da svakake vjezbe i pocetna kilaza je bila 148kg, dobio sam jelovnik koji je keto, no brate kad se tog drzim 100% ja mrzim cijeli svijet i nekog bih ubio od zivcanosti…on bi volio da dodjem sto prije na 130kg a opet ja s druge strane malo varam s jelovnikom jer se drzim 90% vremena, recimo pizzu nisam jeo vec mjesec dana, ostalu tjesteninu jedva 3-4 kasike i to jednom tjedno…
osobno se dobro osjecam, nekad nemam volju otic u gym al odem i odradim tih sat vremena, budem zesce mokar i zadovoljan. za 10tak dana imam servis za bicikl pa cu vidjet da svaki dan vozim barem po 10km po osjeckoj promenadi…
moj cilj je oko 105-110kg, jer ako smrsavim i vise od toga, mislim da ce me uhvatit opet neka anksioznost da sam premrsav za svoju visinu…