Svatko zaslužuje šansu, ostalo je na tebi.

Povratak izgubljenih.Neka oni probni baloni za povratak forumaša postanu realnost.
PS2MASTER čeka iz prikrajka.

Ako niste skuzili ovo nije tema o ps2masteru i meljete jedno te isto od kako je banan ko svabo tralala.
Meni da netko toliko nedostaje, sjeo bih u auto ili barem kobilu zajahao i otisao se izljubiti sa njime.

@chono Welcome back!! Vratite čovjkeu pristup njegovom orginal accountu!

Neznam...privatni problemi nisu nikako razlog da si "provokator" , "djubre", da si lakog fitilja ili da jednostavno ne prihvacas tude misljenje.

Također osoba kakva si u pravom životu nikako nije odraz osobe "online" ponajvise jer neke komentare mozes percipirat vrlo razlicito.

Mene apsolutno nitko na forumu nemoze uvrijediti ni isprovocirati jer je to samo forum...i vjerujem da bi svi više manje funkcionirali uživo bez tenzija...

Uglavnom ekipa chill out...nitko nikog nije ubio..pa ni prijetio...nesuglasica je bilo i bude...antivaksera i trollova i dalje bude...i sličnih stvari...

I naravno da sam za to da se covjeku oprosti...pogotovo ako se ispricao ovako javno..

I sam sam bio banan na dulji period...shvatio sam greske tj postupke koji nisu dobrodosli na forumu i to je to...

P.S.: Više gejmanja,gejming tema, lijepih žena i da se čim prije napravi neki meet da se smijemo svi zajedno provalama... 😃

Može jedno pitanje....

Da li je ova tema otvorena da bi članovi iznijeli svoje mišljenje, na temelju čega će glavni moderatori odlučiti?

Ili?

S obzirom da, kako sam ja shvatio, kao prvo da zadnju riječ imaju moderatori, a kao drugo, njima se ipak jako zamjerio čak i van foruma.

Po svemu što sam pročitao, smatram da su jedini koji bi trebali odlučiti su Hrvoje i FIlip (eventualno i drugi moderatori, jer ne znam što se pisalo van foruma), a ostali članovi nisu baš bitni....

Suma sumaruma mog posta je da je ovo trebalo odraditi van ove teme, i donijeti odluku u krugu moderatora, a ne cijele zajednice.

Jer npr. meni Chono nikada nije rekao niti jednu krivu riječ, a i da je, ja nisam zlopamtilo, i zaboravio bi to za koji dan. Pa ja mogu iz svoje perspektive reći da podržavam povratak.
Ali u ovom slučaju nisam nikakvo mjerilo, kao vjerojatno niti većina članova ovdje.

Eto toliko od mene, kako god se odigra ova situacija, meni svejedno, jer smatram da uopće nemam uporište suditi ili ne suditi njegove postupke.

Ja iskreno nisam previše pratio tko se kako ponaša na forumu (i izvan njega), nemam pojma što je bilo na Rebootu, niti imam nešto osobno protiv Choneta (dapače, prema meni je uvijek bio vrlo korektan, čak mi je pomogao nabaviti uber kul grafičku). Shvaćam apsolutno da je uloga Fice ili bilo kojeg drugog moderatora dosta nezavidna, posebice kada netko ima cijelu seriju pretjeranih reakcija. Ono što vidim je to da se čovjek ispričao i očito shvaća da je prešao puno granica. Treba ljudima dati drugu šansu jer svatko od nas može imati sjeban period u životu, posebice nakon pretjerane konzumacije poljskih i ukrajinskih igara. Neka smo samo svi živi i zdravi, ovo su u konačnici "samo" forumske diskusije oko igara - valjda svi jedni prema drugima možemo biti toliko ok da u ovim ludim vremenima nismo barem ovdje nešto previše rastrojeni te na ratnoj sjekiri jedni s drugima. Meni je FFA jedino mjesto na planeti gdje mogu realno raspljavati o svom neukusu i bildati s wekyjem trol vještine. Neka nas je više ovdje, a tko zajebe drugu šansu, tu si je dalje skroz sam kriv.

Torla Može jedno pitanje....

Da li je ova tema otvorena da bi članovi iznijeli svoje mišljenje, na temelju čega će glavni moderatori odlučiti?

Ili?

S obzirom da, kako sam ja shvatio, kao prvo da zadnju riječ imaju moderatori, a kao drugo, njima se ipak jako zamjerio čak i van foruma.

Po svemu što sam pročitao, smatram da su jedini koji bi trebali odlučiti su Hrvoje i FIlip (eventualno i drugi moderatori, jer ne znam što se pisalo van foruma), a ostali članovi nisu baš bitni....

Suma sumaruma mog posta je da je ovo trebalo odraditi van ove teme, i donijeti odluku u krugu moderatora, a ne cijele zajednice.

Jer npr. meni Chono nikada nije rekao niti jednu krivu riječ, a i da je, ja nisam zlopamtilo, i zaboravio bi to za koji dan. Pa ja mogu iz svoje perspektive reći da podržavam povratak.
    Ali u ovom slučaju nisam nikakvo mjerilo, kao vjerojatno niti većina članova ovdje.

Eto toliko od mene, kako god se odigra ova situacija, meni svejedno, jer smatram da uopće nemam uporište suditi ili ne suditi njegove postupke.

Pretpostavljam da Fenix i ekipa žele biti nekako transparentni i otvoreni što se tiče ovakvih stvari pa je zato javno otvorena tema.

Moje iskustvo s Chonom je naravno bilo loše. Kačili smo se od kad je bio moderator pa sve do trena kad je dobio ban. Mislim da valjda nikad nismo razmijenili par normalnih postova. Na Facebook-u ga također nisam izbjegao gdje je, ako se ne varam, komentirao neke moje postove ili nešto, nisam siguran 100% što je bilo, ali i tamo me našao spamao po mojim postovima. S obzirom da si nikad nismo bili dobri ne znam što bi rekao na povratak, ali znam da si vjerojatno nikad nećemo biti dobri. Sličan slučaj kao i s Woodie-em.

Transparentnost podržavam.
    Ako se nekome daje druga šansa, u redu mi je da čitavi forum bude informiran o situaciji.
    To je transparentno kreiranje politike foruma, dok bi puštanje nekoga natrag nakon perme bez da se o tome obavijeti forum bilo šerifovanje od strane administracije.
    Tak nešto utječe na iskustvo svih nas ovdje na forumu.

I ako se daje nekom druga šansa, onda bi htio čuti kaj ta osoba ima za reći.

@Fico posaljem ti privatno poruku i objasnim sto se dogadalo. Nije mi ugodno to dijeliti javno niti zelim. Nadam se da shvacas.

Fico Odlučio si van foruma voditi osobni napad na moderaciju foruma koja je samo radila svoj posao

Damn, nisam u toku ali izgleda da je bolje da nisam.

dobrodosao nazad....svi imamo svoje trenutke, zast je bio ban nemam pojma, nisam previse obracao pozornost, no mislim da bi bilo fer vratit i stare ljude, jedan acc vise manje nece nekoga ubiti 🙂

3 godine kasnije
      • Fenix

•  
        •  
      • Uređivano

chono Ali ok, glumi frajera i dalje, nema smisla s tobom kad si u ovakvom modu…

Ovo nikad ne radim, ali stavljam screenshot da te otrijeznim, nema nikakvog frajerisanja. Ovako izgleda dosta tvojih postova u posljednje vrijeme i ne radi se o nekoj globalnoj zavjeri nego si već neko vrijeme na razini onog Chone7 kojeg se itekako s razlogom banalo. I dok si me izvrijeđao na osobnoj razini i stvarno si mi se zgadio do maksimuma prošli put kad si sve ono izgovorio, ja te ne moderiram, ne baniram, ne brišem, gotovo pa ni ne upozoravam, iz jednog razlgoa jer mi je više ovog posla općenito preko glave i neda mi se, ali u ovom slučaju najviše jer i dalje nemam srca zbog nekih starih vremena. A i onda je taj prljavi posao radio Fico koji se stavljao na vjetrometinu i držao forum na kvalitetnoj razini dok mu nije došlo preko glave

Stavljam ovdje da ne idem u offtopic u originalnoj temi, javno jer privatno mi se više neda komunicirat s tobom niti ima smisla. A i da se prodiskutira problem koji očito postoji, možda i riješi diskusijom jer očito da (nas) puno ima koji imamo problem s tobom. Kad sam ja ocito prevelika picka da odradim svoj posao. Moj dobronamjerni prijedlog je da si uzmeš mjesec dana pauze jer te poznam (premda tvrdiš da te ne poznam) i znam da ovo nije tvoj pravi karakter

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

Genesis mislim da bi bilo fer vratit i stare ljude, jedan acc vise manje nece nekoga ubiti 🙂

Izgleda da je ubio više ljudi. U pojam. Puno puta i mene, ali zanemarim. Nemam više vremena ni živaca vodit forumske ratove, i mislim da bi svi trebali biti puno tolerantniji i smireniji u komunikaciji.

Napravite forum 'Mortal Kombat' za njega i emilija.

solidmerlin Napravite forum 'Mortal Kombat' za njega i emilija.

Ne kuhaj vec se tamo prijavi za moderatora😁

Cijela filozofija je da postoji ignore opcija za clanove koji su međusobno ušli u nekakav konflikt, to je najbolji respekt jednog prema drugom i nema dalje komplikacija u raspravama…

Svi imamo nekoliko ljudi na ignote koje stavljamo/vracamo, to je normalna pojava na velikom forumu, ali kljuc je i u poštivanju ljudi sa kojima se ne slažemo, tj. ne ulazimo u rasprave. Svak sebe treba automoderirat i to je to🤣

Fenix ako je ovaj post razlog onda ne moras govoriti dalje. Vratim se sa osvrtima tu i tamo kada zavrsim koju igru i to je to.

Ako si vec stavio moje ime i moj topic, otkrij imena, iako znamo da su tu brijac, renda i ekipa.

• renda

•  
              •  
              •  
              •  

chono ja osobno te mislim ni jednom nisam prijavil tak da…

renda nema veze, cujemo se rjede i to je to, vecina je odlucila. Sta da ja radim sada, tako je ispalo i bok

chono ma stari samo probaj smanjit provokacije i furat onu pcmr briju (oke neki put je cista zajebancija al zna otic predaleko) i sve bude ko bog. Ipak, ja ne mislim da si onaj isti chono7 od prije, nerijetko vidim suvisle rasprave s tvoje strane i samo nastavi tim tonom. Ja sam se malo iskljucio iz rasprava jer mi je stvarno dopizdilo slusat o console ratovima, razno raznim fanatizmima i etiketiranju drugih, ali isto tako vjerujem da vecina vas ovdje "na piku" je skroz normalna ekipa s kojom bi popio kavu bilo koji dan. K vragu, svi volimo isto - gaming, stoga ajmo bit svi skupa zreliji i raspravljat na zdrav nacin sa sto manje provokacija itd. Nikad nismo bilo rascjepaniji, sjebaniji kao drustvo pa ajmo bar ne vodit ratove o jebenom hardveru i softveru.