- Uređivano
chono Ali ok, glumi frajera i dalje, nema smisla s tobom kad si u ovakvom modu…
Ovo nikad ne radim, ali stavljam screenshot da te otrijeznim, nema nikakvog frajerisanja. Ovako izgleda dosta tvojih postova u posljednje vrijeme i ne radi se o nekoj globalnoj zavjeri nego si već neko vrijeme na razini onog Chone7 kojeg se itekako s razlogom banalo. I dok si me izvrijeđao na osobnoj razini i stvarno si mi se zgadio do maksimuma prošli put kad si sve ono izgovorio, ja te ne moderiram, ne baniram, ne brišem, gotovo pa ni ne upozoravam, iz jednog razlgoa jer mi je više ovog posla općenito preko glave i neda mi se, ali u ovom slučaju najviše jer i dalje nemam srca zbog nekih starih vremena. A i onda je taj prljavi posao radio Fico koji se stavljao na vjetrometinu i držao forum na kvalitetnoj razini dok mu nije došlo preko glave
Stavljam ovdje da ne idem u offtopic u originalnoj temi, javno jer privatno mi se više neda komunicirat s tobom niti ima smisla. A i da se prodiskutira problem koji očito postoji, možda i riješi diskusijom jer očito da (nas) puno ima koji imamo problem s tobom. Kad sam ja ocito prevelika picka da odradim svoj posao. Moj dobronamjerni prijedlog je da si uzmeš mjesec dana pauze jer te poznam (premda tvrdiš da te ne poznam) i znam da ovo nije tvoj pravi karakter